19 Απρ 2024
READING

Η ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει τις μητέρες

2 MIN READ

Η ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει τις μητέρες

Η ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει τις μητέρες

Τα τελευταία χρόνια, οι οικονομικές συγκυρίες αλλά και η υγειονομική κρίση έχουν επηρεάσει βαθύτατα τις γεννήσεις στην Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ., το 1980, ήταν η τελευταία φορά όπου το δημογραφικό είχε πλεονασματικό ισοζύγιο κατά 60.000 γεννήσεις. Από το 2010 και μετά, όταν ξεκίνησε η κρίση, αυτό το δεδομένο άρχισε να αλλάζει δραματικά, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε ένα σημείο, το 2021, να υπάρχει έλλειμμα στο δημογραφικό κατά 58.573 γεννήσεις, σε σχέση με τους θανάτους.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEgenesis, στηρίζουν τις ελληνικές οικογένειες μέσω του προγράμματος «Μια ελπίδα γεννιέται», συμβάλλοντας στη μείωση της υπογεννητικότητας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018 και στόχος του είναι να στηρίξει τις γυναίκες που ονειρεύονται να γίνουν μητέρες στις 90 Περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας και της Ηπείρου, καλύπτοντας τα έξοδα προγεννητικού ελέγχου και τοκετού. Επίσης, αναλαμβάνει την κάλυψη των βρεφικών τροφών των μωρών που γεννιούνται μέσω του προγράμματος, για τα δυο πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Η ΓΙΩΤΗΣ συνεχίζει και φέτος τις προσπάθειές της και εμπιστεύεται για τη γνωστοποίηση του προγράμματος στο ευρύ κοινό την Solid Havas. Έτσι, η τελευταία σχεδίασε την καμπάνια του προγράμματος, η οποία φέρει το ίδιο όνομα με το πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας την υπόσχεση που δίνει κάθε γυναίκα όταν γίνεται μητέρα, δηλαδή ότι θα είναι δίπλα στο παιδί της και θα το στηρίζει. Βέβαια, σε αυτό το δύσκολο έργο τήρησης αυτής της υπόσχεσης πια δίπλα στις γυναίκες είναι η ΓΙΩΤΗΣ. Το νέο σποτ «Μια ελπίδα γεννιέται» τρέχει στην τηλεόραση, social media, YouTube και πλαισιώνεται με digital καμπάνια, ενώ η παραγωγή του τηλεοπτικού είναι της Feel me.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.