24 Απρ 2024
READING

Trending Now: Αυτόματοι Πωλητές Εξατομικευμένων Αναψυκτικών

1 MIN READ

Trending Now: Αυτόματοι Πωλητές Εξατομικευμένων Αναψυκτικών

Trending Now: Αυτόματοι Πωλητές Εξατομικευμένων Αναψυκτικών

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Οι αυτόματοι πωλητές έχουν μακρά ιστορία. Αν και οι περισσότεροι νομίζουμε ότι είναι μια σύγχρονη εφεύρεση, στην πραγματικότητα πρωτοεμφανίστηκαν στην αρχαιότητα, όταν ο Ήρων ο Αλεξανδρεύς, αρχαίος μαθηματικός και μηχανικός, ήταν ο πρώτος που δημιούργησε τον πρώτο τύπο αυτόματου πωλητή, με μια εφεύρεση η οποία δεχόταν νομίσματα και διένεμε ιερό νερό.  Όπως τους ξέρουμε σήμερα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1880 στις Η.Π.Α., πουλώντας καρτ-ποστάλ και χαρτικά είδη σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και ταχυδρομεία. Σταδιακά εξελίχθηκαν και πλέον πουλάνε τα πάντα.

Οι αυτόματοι πωλητές αναψυκτικών στις μέρες μας έχουν εξελιχθεί τεχνολογικά τόσο ώστε να προσφέρουν πλέον ολοκληρωμένες αλλά και εξατομικευμένες λύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το μηχάνημα SmartSoda JuLi Connect, που μπορεί να εξατομικεύσει το ανθρακούχο ή ακόμα και αλκαλικό νερό, τη σόδα ή ακόμα και το τσάι επιτρέποντας την αλλαγή των επιπέδων ανθρακικού, των γευστικών επιλογών και των λειτουργικών διατροφικών αξιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό επιλογών ποτών που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για εξατομικευμένα αναψυκτικά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.