26 Απρ 2024
READING

To Miles and Bonus κλείνει 20 χρόνια και η Aegean μοιράζεται τη χαρά της

1 MIN READ

To Miles and Bonus κλείνει 20 χρόνια και η Aegean μοιράζεται τη χαρά της

To Miles and Bonus κλείνει 20 χρόνια και η Aegean μοιράζεται τη χαρά της

Η Aegean γιορτάζει τα 20 χρόνια εφαρμογής του προγράμματος επιβράβευσης miles and bonus και γιορτάζει. Έτσι, συνεργάζεται για ακόμη μία φορά με την The Newtons Laboratory και μαζί παρουσιάζουν τη διαφημιστική ταινία «Κάθε ταξίδι και ένα milestone».

Η αφήγηση της διαφήμισης βασίζεται σε σημαντικά γεγονότα που θεωρούνται ορόσημα (milestones) στη ζωή ενός ανθρώπου, όπως σπουδές στο εξωτερικό, γάμος, ταξίδι του μέλιτος, ενώ παράλληλα, υπογραμμίζει την παρουσία της εταιρείας σε αυτά.

Φαίνεται πως η Aegean σκοπεύει να “κυριαρχήσει” τη φετινή χρονιά, καθώς εκτός από τις καμπάνιες της και τις νέες της προσφορές, αυξάνει σταδιακά τους προορισμούς του εξωτερικού και προσθέτοντας νέες απευθείας συνδέσεις, πάντα με γνώμονα την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικου προϊόντος και εκτός της θερινής σεζόν.

Η προοδευτική αυτή αύξηση δεν επήλθε τυχαία. Μετά την ισχυρή δυναμική ανάκαμψης που κατέγραψε την περασμένη χρονιά η Ελλάδα στον τουρισμό, η Aegean πιστεύει ότι υπάρχουν σημαντικές περαιτέρω δυνατότητες ενίσχυσης της χώρας ως τουριστικού προορισμού καθόλη τη διάρκεια του έτους. Για το λόγο αυτό συνεχίζει τις επενδύσεις αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών τόσο στους διαχρονικά ισχυρούς όσο και στους λιγότερο αναπτυγμένους και νέους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.