Trending Now: AI Search Bots

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η Google, μία από τις εταιρείες που καθορίζει το μέλλον της τεχνολογίας, ανακοίνωσε ότι αυξάνει τις επενδύσεις σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, όπως το Google LaMDA, για να ενισχύσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες της. Η εταιρεία πιστεύει ότι η επιτυχία του λογισμικού AI, δηλαδή του ChatGPT και των ανταγωνιστών του, είναι ένα απαραίτητο βήμα στην εξέλιξη των “έξυπνων” βοηθών, των μηχανών αναζήτησης και περισσότερων υπηρεσιών που ανήκουν στην Google. Όπως είναι λογικό, η Google θα πειραματιστεί περαιτέρω πάνω στον τομέα της AI με στόχο να παρουσιάσει 20 δοκιμαστικές υπηρεσίες με τεχνητή νοημοσύνη μόνο μέσα στο 2023.

Μια τέτοια υπηρεσία είναι επί του παρόντος γνωστή ως «Apprentice Bard», ένα ρομπότ συνομιλίας AI που υποστηρίζεται από το Google LaMDA ή «Μοντέλο γλώσσας για εφαρμογές διαλόγου», το οποίο θα λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο του ChatGPT. Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μόνη υπηρεσία που θα προσφέρει η εταιρεία, καθώς θα έχει ως στόχο να αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη σε όλα σχεδόν τα προϊόντα της.