1 MIN READ

Campaign of the Day: Nike Golden Bullet

Campaign of the Day: Nike Golden Bullet

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την καινούρια καμπάνια της Nike την οποία δημιούργησαν με το πρακτορείο Ballistic. Εμπνευσμένη από την ταινία «2001: A Space Odyssey», η φουτουριστική καμπάνια παρουσιάζει την επανακυκλοφορία ενός κλασικού μοντέλου, το Air Max 97 Gold Bullet. Η καμπάνια σηματοδοτεί επίσης το επόμενο βήμα για την ανερχόμενη εταιρεία παραγωγής Ballistic, που μπήκε πρόσφατα στον ψηφιακό χώρο. Ωστόσο, η φουτουριστική διάθεση των δύο εταιρειών συνδυάζεται με τη χρήση ενός γνωστού σλόγκαν «Born From Tomorrow», υπογραμμίζοντας την αυθεντικότητα και τη συνέχεια της εταιρείας στον χρόνο.

Συνδεθείτε εδώ
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.
THETOTALBUSINESS
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.