24 Απρ 2024
READING

Trending Now: Ηλεκτρικό πατίνι πρώτων βοηθειών

1 MIN READ

Trending Now: Ηλεκτρικό πατίνι πρώτων βοηθειών

Trending Now: Ηλεκτρικό πατίνι πρώτων βοηθειών

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Πρώτες βοήθειες είναι η αρχική φροντίδα που παρέχεται σε ένα άτομο που έχει τραυματιστεί ή που είναι ξαφνικά άρρωστο. Είναι επίσης γνωστή ως θεραπεία έκτακτης ανάγκης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι πρώτες βοήθειες είναι σημαντικές. Πρώτον, μπορεί να σώσει ζωές. Δεύτερον, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη περαιτέρω τραυματισμού. Τρίτον, ανάλογα με τις περιστάσεις μπορεί να δοθεί από οποιονδήποτε, με μια βασική εκπαίδευση πάνω στις πρώτες βοήθειες. Και φυσικά όσο πιο γρήγορα παραχθούν, τόσο το καλύτερο.

Ωστόσο, η αυξημένη κίνηση στους δρόμους μπορεί να αποβεί μοιραία. Έτσι, δημιουργήθηκε το «Inmed», ένα ηλεκτρικό πατίνι που έχει ενσωματωμένο ένα κιτ πρώτων βοηθειών στο μπροστινό μέρος. Το πατίνι διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 450W που τροφοδοτείται από το πακέτο μπαταριών 36V, το οποίο υποστηρίζει αυτονομία έως και 20 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Επίσης, διαθέτει οθόνη αφής τεσσάρων ιντσών που θα παρέχει τις συντεταγμένες  για να τον βοηθήσει να φτάσει στη σημείο το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ενώ προσφέρει επίσης πληροφορίες για την ταχύτητα, το επίπεδο μπαταρίας, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και πολλά άλλα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.