24 Απρ 2024
READING

Trending Now: Αυτόνομο ηλεκτρικό αεροπλάνο

1 MIN READ

Trending Now: Αυτόνομο ηλεκτρικό αεροπλάνο

Trending Now: Αυτόνομο ηλεκτρικό αεροπλάνο

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εταιρείες courier αλλά και οι καταναλωτές είναι η παράδοση δεμάτων σε απομακρυσμένες περιοχές. Έχουμε δει αρκετές φορές τα δέματα να μην φτάνουν στον προορισμό τους, ενώ η μόλυνση του περιβάλλοντος που προκαλείται από τις μεταφορές αυτές, είναι τεράστια. Η εξέλιξη της τεχνολογίας όμως δίνει τη λύση.

Μία ματιά στο αυτόνομο ηλεκτρικό αεροπλάνο Pyka Pelican Cargo μάς δείχνει το μέλλον. Πρόκειται για ένα αεροπλάνο χωρίς πλήρωμα, το οποίο τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 50 kWh που προσφέρει έως και 200 ​​μίλια αυτονομίας ανά φόρτιση με επιπλέον 20 λεπτά εφεδρικής ισχύος. Η μπαταρία τροφοδοτεί τους τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες των 25 kW, ενώ χωράει φορτία έως 400 κιλά. Το ηλεκτρικό αεροπλάνο είναι ικανό να ταξιδεύει με ταχύτητες μεταξύ 30 και 41 μίλια/ώρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.