25 Απρ 2024
READING

Η Paliria έρχεται με νέα σειρά έτοιμων γευμάτων με όσπρια & κινόα!

2 MIN READ

Η Paliria έρχεται με νέα σειρά έτοιμων γευμάτων με όσπρια & κινόα!

Η Paliria έρχεται με νέα σειρά έτοιμων γευμάτων  με όσπρια & κινόα!

Mε τη νέα σειρά Paliria ON YOUR SIDE, η εταιρία που κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο την ελληνική κουζίνα, ανταποκρίνεται στην ανάγκη των καταναλωτών για έτοιμα γεύματα που συμβαδίζουν με τις τάσεις της υγιεινής διατροφής.  

Η νέα σειρά περιλαμβάνει 4 λαχταριστούς γευστικούς συνδυασμούς από   όσπρια και κινόα, με λαχανικά, που προσφέρονται σε ατομικό πιατάκι των 200g, και μέσα περιέχεται ένα ξύλινο πιρουνάκι ώστε να διευκολύνεται η κατανάλωση, όπου και αν βρισκόμαστε, από το μεσημέρι στο γραφείο έως το βράδυ στο σπίτι.

Τα όσπρια, όπως και η κινόα, αποτελούν μια ιδανική διατροφική πρόταση, καθώς έχουν υψηλή διαθρεπτική αξία, είναι χορταστικά και θεωρούνται μια πολύ καλή εναλλακτική του κρέατος. Όλα τα γεύματα της νέας σειράς είναι πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών, χωρίς συντηρητικά, κατάλληλα για vegan διατροφή και με χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Αυτό άλλωστε εκφράζει και η ονομασία της νέας σειράς Paliria ON YOUR SIDE: καινοτόμες, γευστικές επιλογές που είναι «στο πλευρό» των σύγχρονων καταναλωτών τόσο από άποψη πρακτικότητας όσο και ουσίας – καθώς η τάση για μια πιο υγιεινή διατροφή αποτελεί βασικό ζητούμενο της καθημερινότητας.

Και τα 4 νέα γεύματα της νέας σειράς είναι υπέροχα:

  • Φακές με ψητά λαχανικά & dressing ροδιού
  • Ρεβίθια με κύμινο & dressing λεμονιού
  • Τρίχρωμη κινόα με καλαμπόκι & dressing πορτοκαλιού
  • Spicy μαυρομάτικα φασόλια με καλαμπόκι & dressing ξυδιού

Τον Ιανουάριο ξεκίνησε το δυνατό πλάνο επικοινωνίας της νέας σειράς το οποίο περιλαμβάνει τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet & outdoor καθώς και πολλές προωθητικές ενέργειες μέσα στα super markets.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.