20 Απρ 2024
READING

Η Μαλαματίνα θυμίζει στους παλιούς και διδάσκει τους νέους

2 MIN READ

Η Μαλαματίνα θυμίζει στους παλιούς και διδάσκει τους νέους

Η Μαλαματίνα θυμίζει στους παλιούς και διδάσκει τους νέους

Η Μαλαματίνα μάς συνδέει με την παράδοση μας μαθαίνοντας μας την ιστορίας της Ρετσίνας της. Η Admine επανασυστήνει τη Μαλαματίνα στους παλιούς και την γνωρίζει στους νέους μέσα από μία νέα τηλεοπτική καμπάνια, η οποία κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες.

Μέσα από μία μεικτή τεχνική η οποία συνδυάζει footage, φωτογραφία, αρχειακό υλικό και illustrations ξετυλίγεται η ιστορία της εταιρείας. Κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι τα μέλη της οικογένειας Μαλαματίνας. Αρχικά, γνωρίζουμε τον Ευστράτιο Μαλαματίνα, ο οποίος στα μέσα του 19ο αιώνα στην Τένεδο, κοντά στα παράλια της Μικράς Ασίας, αποφασίζει να ασχοληθεί με την οινοποίηση, αξιοποιώντας τα οικογενειακά αμπέλια του. Έπειτα, στα τέλη του 19ου αιώνα, το 1895, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο γιος του, Κωνσταντίνος Μαλαματίνας, ο οποίος ταξιδεύει στα κυριότερα λιμάνια της Ελλάδας με το καράβι του, τη «Μερσίνη», όταν αποφασίζει να ιδρύσει το πρώτο οινοποιείο της οικογένειας με το όνομα «Η Τένεδος», υιοθετώντας το πατρικό μυστικό της «μεθυστικής αυθεντικής συνταγής» του οίνου «ρετσίνα».

163 χρόνια μετά, η Οινοποιία Μαλαματίνα, συνεχίζει χωρίς να ξεχνά την παράδοση του χθες και να έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Σήμερα η αυθεντική, ελληνική, παραδοσιακή Μαλαματίνα, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Mantis πια, ανανεώνεται φέροντας νέα ετικέτα και εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιο της δύο νέες σειρές κρασιών, Φίλιωμα και Ρεζινέ.

Το διαφημιστικό σποτ καταφέρνει να δημιουργήσει αλλά και να ενισχύσει τη συναισθηματική σύνδεση των καταναλωτών με την ιστορική μάρκα. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.