19 Απρ 2024
READING

Trending Now: Βιοδιασπώμενα παπούτσια

1 MIN READ

Trending Now: Βιοδιασπώμενα παπούτσια

Trending Now: Βιοδιασπώμενα παπούτσια

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η προστασία του περιβάλλοντος τοποθετείται στην κορυφή της ατζέντας των σημερινών κυβερνήσεων, πολιτών και επιχειρήσεων. Με άλλα λόγια, σχεδόν όλων. Τα βλέμματα ειδικά στρέφονται στη βιομηχανία της μόδας, η οποία θεωρείται ένας από τους πιο ρυπογόνους τομείς. Έτσι υπό τις πιέσεις των καταναλωτών αλλά και πολλών κυβερνήσεων, αρκετές εταιρείες στρέφονται προς πιο «πράσινες» στρατηγικές με σκοπό να μειώσουν τόσο το ανθρακικό τους αποτύπωμα όσο και τα ποσοστά απορριμμάτων που παράγουν.

Έτσι, στο μέλλον δεν είναι απίθανο να δούμε προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, τα οποία είναι 100% βιοδιασπώμενα, όπως τα παπούτσια της εταιρείας Balena. Τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από το BioCir, ένα λείο, ανθεκτικό και εύκαμπτο υλικό. Ουσιαστικά πρόκειται για μία εναλλακτική λύση στο καουτσούκ και το πλαστικό που χρησιμοποιείται συχνά για την κατασκευή παπουτσιών και είναι επιβλαβές για το περιβάλλον.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.