19 Απρ 2024
READING

Η l’artigiano μιλά στην καρδιά των pizza-lovers

1 MIN READ

Η l’artigiano μιλά στην καρδιά των pizza-lovers

Η l’artigiano μιλά στην καρδιά των pizza-lovers

Η l’artigiano είναι έτοιμη για μία δυναμική επικοινωνιακή παρουσία φέτος παρουσιάζοντας τη νέα και τέταρτη σε σειρά τηλεοπτική διαφήμιση που έρχεται να προστεθεί στην καμπάνια της. Φαίνεται πως η επικοινωνιακή της στρατηγική για το 2023 στηρίζεται στην απόλαυση και στοχεύει απευθείας στην καρδιά των pizza-lovers του σήμερα.

Συγκεκριμένα, η ταινία με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Pizza με περιεχόμενο», μιλά με αυθεντικότητα, ενώ το νεανικό target group μπορεί να ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές της. Παράλληλα, η εταιρεία βαδίζει με τη σειρά της σε μία πιο digital εποχή, στην οποία η τηλεόραση και ο online κόσμος συνδέεονται. Έτσι, μέσω του τηλεοπτικού σποτ ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι μπορεί να γνωρίσει και να επωφεληθεί από τις online προσφορές της, την Triple Deal και τη My second half -50%.

Αυτή τη φρέσκια και σύγχρονη ματιά της διαφήμισης επιμελήθηκε η Scarlet Agency, σε παραγωγή της Feel Me Films, ενώ η καμπάνια αναμένεται να «κερδίσει» το κοινό, όπως κέρδισε και την πρώτη θέση στα Social Media Awards στην κατηγορία “Best Social Media Strategy for Sales”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.