20 Απρ 2024
READING

Trending Now: Εξυπηρέτηση πελατών με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας

1 MIN READ

Trending Now: Εξυπηρέτηση πελατών με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας

Trending Now: Εξυπηρέτηση πελατών με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την απόκτηση και τη διατήρησή τους. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει την υιοθέτηση τεχνολογικών καινοτομιών, ώστε οι επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Για παράδειγμα, τα περισσότερα online καταστήματα διαθέτουν πλέον chatbot , μια εφαρμογή λογισμικού που χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή μιας διαδικτυακής συνομιλίας μέσω κειμένου ή μετατροπής κειμένου σε ομιλία, αντί για την παροχή άμεσης επαφής με έναν άνθρωπο. Φαίνεται, όμως, πως στο μέλλον η εξυπηρέτηση πελατών δεν θα χρειάζεται καθόλου κάποιον υπάλληλο αλλά θα βασίζεται σε προγράμματα επαυξημένης πραγματικότητας και τεχνητής νοημοσύνης.

Ήδη εταιρείες όπως η ENGAGE XR Holdings Plc δημιουργούν εικονικούς βοηθούς, όπως την Athena, μία υπάλληλο επαυξημένης πραγματικότητας (AR) που αντικαθιστά τους παραδοσιακούς εργαζομένους εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιώντας τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας και προσομοιώνει την ανθρώπινη αλληλεπίδραση και συνομιλία χρησιμοποιώντας κείμενο ή φωνή. Μάλιστα, καθώς οι πελάτες συνεχίζουν να αλληλεπιδρούν με την Athena, αυτή θα διευρύνει την ευφυΐα της με κάθε προτροπή και συνομιλία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.