26 Απρ 2024
READING

Τα Holland & Barrett ήρθαν στην Ελλάδα

1 MIN READ

Τα Holland & Barrett ήρθαν στην Ελλάδα

Τα Holland & Barrett ήρθαν στην Ελλάδα

Ο όμιλος Fourlis άνοιξε τα πρώτα καταστήματα της βρετανικής αλυσίδας Holland & Barrett άνοιξαν στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία συνεργασία που ξεκίνησε πέρσι, ενώ επιδίωξη του ομίλου είναι να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στον κλάδο, αναπτύσσοντας σε βάθος χρόνου ένα δίκτυο 120 φυσικών καταστημάτων σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο concept μπορεί να προσθέσει τζίρο 50 εκατ. ευρώ έως το 2025. Προς το παρόν ξεκινά με δύο καταστήματα, το ένα στο κέντρο της Κηφισιάς και το άλλο στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, ενώ σύντομα θα ανοίξει και ένα τρίτο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mall Athens.

Ποια είναι η Holland & Barrett

Η βρετανική αλυσίδα προϊόντων ευεξίας και τροφίμων Holland & Barrett ιδρύθηκε το 1870 και το δίκτυό της υπερβαίνει τα 1.600 καταστήματα σε 18 χώρες του κόσμου μεταξύ των οποίων η Μεγάλη Βρετανία, η Ινδία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Βέλγιο, η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, η Ιρλανδία και η Κύπρος. Τα προϊόντα της αποτελούν μια εκτεταμένη γκάμα που ξεκινά από βιταμίνες και εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής και καταλήγει σε καλλυντικά και προϊόντα για το σώμα, όλα σύμφωνα με τις αρχές της ηθικής επιχειρηματικότητας και φιλικά προς το περιβάλλον.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.