25 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: We Always Have Your Back

1 MIN READ

Campaign of the Day: We Always Have Your Back

Campaign of the Day: We Always Have Your Back

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την καμπάνια της εταιρείας ενδυμάτων The North Face. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τo πρακτορείο B-Reel και φέρει το όνομα “We Always Have Your Back”, ένα έξυπνο λογοπαίγνιο, καθώς το λογότυπο του brand υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος κάθε ενδύματος.

Η πρόκληση για το πρακτορείο ήταν να βεβαιωθεί ότι η καμπάνια είχε απήχηση στις βασικές ομάδες πελατών του brand, που είτε φορούν κάποιο προϊόν The North Face καθημερινά είτε που χρησιμοποιούν τεχνικά προηγμένο εξοπλισμό για εξερεύνηση στα βουνά. Αυτό οδήγησε στην δημιουργία μιας ταινίας, που δείχνει τη σύνδεση της μάρκας με την ποπ κουλτούρα και τα extreme υπαίθρια σπορ σε ένα επικό ταξίδι που ξεκινά από τους δρόμους μιας πόλης εώς την κορυφή μιας εντυπωσιακής βουνοκορφής, χρησιμοποιώντας ένα τεχνολογικά πρωτοποριακό συνεχές superzoom.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.