25 Απρ 2024
READING

Trending Now: Παρμπίζ Επαυξημένης Πραγματικότητας

1 MIN READ

Trending Now: Παρμπίζ Επαυξημένης Πραγματικότητας

Trending Now: Παρμπίζ Επαυξημένης Πραγματικότητας

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει μεταμορφώσει τον κόσμο της οδήγησης. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν ηλεκτρικούς κινητήρες, προηγμένα συστήματα πλοήγησης, εικονικούς βοηθούς και ιδιαίτερο design. Ωστόσο, η τεχνολογική αναβάθμιση των αυτοκινήτων δεν σταματάει εδώ, όπως αποδεικνύει το καινούριο μοντέλο της νοτιοκορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας Kia, EV6,  το οποίο διαθέτει παρμπρίζ επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Αυτό το παρμπρίζ βοηθά τους οδηγούς να προσέχουν το δρόμο, καθώς εμφανίζει σημαντικές πληροφορίες απευθείας στο κάτω μέρος του, που σχετίζονται, για παράδειγμα, με την ταχύτητα, τα καύσιμα του αυτοκινήτου και την απόσταση από τον τελικό προορισμό του. Το όχημα είναι επίσης εξοπλισμένο με τέσσερις κάμερες περιμετρικά που συνδέονται με την οθόνη AR και μπορούν να ειδοποιήσουν τον οδηγό για πιθανές συγκρούσεις.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.