Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει!

Ο Γρηγόρης έχει γιορτή! Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου γιορτάζει το όνομά του με κεράσματα, εκπλήξεις και πολλά χαμόγελα και σας προσκαλεί όλους να γιορτάσετε μαζί του!

Ανήμερα του Αγίου Γρηγορίου, όλα τα καταστήματα θα φορέσουν  τα γιορτινά τους και,  σαν φιλόξενοι οικοδεσπότες, θα ανταποδώσουν τις ευχές των επισκεπτών τους, κερνώντας τους κουρού τυροπιτάκι, ένα αγαπημένο και ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.  Όσο για τους Γρηγόρηδες και τις Γρηγορίες που θα επισκεφτούν κάποιο κατάστημα Γρηγόρης, θα έχουν και τον καφέ της αρεσκείας τους κερασμένο από τον συνονόματό τους!

Ο Γρηγόρης, θέλοντας να φτιάξει τη μέρα σε όλους μας, πραγματοποιεί ένα μεγάλο γιορτινό διαγωνισμό, με πλούσια δώρα, στη σελίδα του στο Instagram, που στις 25 Ιανουαρίου θα αναδείξει 25 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν απίθανα δώρα όπως tablet, Bluetooth ηχεία, ασύρματα ακουστικά και δωρεάν καφέ για έναν ολόκληρο μήνα! Μείνετε συντονισμένοι και δηλώστε τη συμμετοχή σας, γιατί μπορεί να είσαστε ένας από τους πολλούς τυχερούς.

Η γιορτή του Γρηγόρη πλησιάζει, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε  κάποιο από τα καταστήματά του ή να παραγγείλετε  online στο www.gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order app για να απολαύσετε το κέρασμά σας.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!