26 Απρ 2024
READING

“Πράσινο φως” για την AUSTRIACARD HOLDINGS AG από το Χρηματιστήριο Αθηνών

2 MIN READ

“Πράσινο φως” για την AUSTRIACARD HOLDINGS AG από το Χρηματιστήριο Αθηνών

“Πράσινο φως” για την AUSTRIACARD HOLDINGS AG από το Χρηματιστήριο Αθηνών

Την κατ’ αρχήν συνδρομή των προϋποθέσεων εισαγωγής στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των μετοχών της εταιρίας AUSTRIACARD HOLDINGS AG, διαπίστωσε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

Τον περασμένο Οκτώβριο, η AUSTRIACARD HOLDINGS AG (ACAG), ένας Αυστριακός Όμιλος με διεθνή παρουσία και ένας από τους κορυφαίους παρόχους Λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να υποβάλει αίτηση εισαγωγής στα Χρηματιστήρια της Βιέννης και της Αθήνας και να συγχωνευθεί μέσω διασυνοριακής συγχώνευσης με την κατά 70,79% θυγατρική της INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (“INFORM ΛΥΚΟΣ”), εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (κωδικός Bloomberg LYK:GA, κωδικός Reuters LYKr.AT). Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση στις 19/01/2023 από την Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

“Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, διαπίστωσε την κατ’ αρχήν συνδρομή των προϋποθέσεων εισαγωγής στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 4 του ν. 3371/2005, των μετοχών της εταιρίας «AUSTRIACARD HOLDINGS AG» (ISIN: ΑΤ0000Α325L0), υπό την αίρεση ολοκλήρωσης της διασυνοριακής συγχώνευσης με την θυγατρική της εισηγμένη εταιρία «INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου 2023, και επίτευξης επαρκούς διασποράς των μετοχών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του ΧΑ.”

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.