26 Απρ 2024
READING

Η “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” μας συστήνει στα ελληνικά προϊόντα

2 MIN READ

Η “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” μας συστήνει στα ελληνικά προϊόντα

Η “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” μας συστήνει στα ελληνικά προϊόντα

H  «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» κυκλοφόρησε την καινούρια της καμπάνια με στόχο να προβάλει το Σήμα της Πρωτοβουλίας, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της, καθώς και τις αξίες που πρεσβεύει.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να δούμε ποια είναι η “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”, έτσι θα κατανοήσουμε γιατί η νέα της καμπάνια είναι τόσο σημαντική. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και στη πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί όλες τις ελληνικές εταιρείες παραγωγής-μεταποίησης να συμμετέχουν. Ήδη βέβαια στην πρωτοβουλία της λαμβάνουν μεγάλες ελληνικές εταιρείες όπως οι Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost κλπ.

Έτσι, η νέα της καμπάνια, την οποία δημιούργησε η ελληνική διαφημιστική “Cream”, βασίζεται στο ερώτημα “ πώς μπορεί κανείς να αναγνωρίσει ότι ένα προϊόν είναι ελληνικό”, δίνοντας τη λύση μέσα από διαφημιστικά σποτ, στα οποία πρωταγωνιστούν ελληνικά προϊόντα, τονίζοντας την Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία ως τα βασικά κριτήρια που επισφραγίζουν την ελληνικότητα των προϊόντων. Με έξυπνο τρόπο και με δόση χιούμορ η καμπάνια κλείνει με το μήνυμα: «Ελλαδικά μας. Άρα είναι Ελληνικό».

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ags3vs6QRn0

https://www.youtube.com/watch?v=SCOofIFzmTk

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.