25 Απρ 2024
READING

Υπουργείο Υγείας: πώς ένα ραντεβού σώζει ζωές

1 MIN READ

Υπουργείο Υγείας: πώς ένα ραντεβού σώζει ζωές

Υπουργείο Υγείας: πώς ένα ραντεβού σώζει ζωές

Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που μπορεί να σώσει χιλιάδες γυναίκες επικοινωνεί η νέα καμπάνια του Υπουργείο Υγείας παρουσιάζοντας το πρόγραμμα προληπτικής μαστογραφίας «Φώφη Γεννηματά» μέσω της νέας καμπάνιας με τίτλο “Το ραντεβού μου”.

Την δημιουργία της καμπάνιας επιμελήθηκε η Choose Communications Partner, ενώ στόχος είναι να ενημερώσει και να αφυπνίσει τις γυναίκες ηλικίας από 50 έως 69 ετών, που διαμένουν στην Ελλάδα και διαθέτουν ΑΜΚΑ, να τηρούν το ραντεβού τους για την προληπτική μαστρογραφία, στέλνοντάς τους το μήνυμα πως η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές και τώρα πλέον μπορεί να πραγματοποιηθεί δωρεάν, απλά, γρήγορα. Μάλιστα, το Πρόγραμμα Πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού «Φώφη Γεννηματά» είναι η πρώτη δράση προληπτικής ιατρικής του Υπουργείου Υγείας που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το τελευταίο είναι αρκετά κρίσιμο, καθώς, όπως υπογραμμίζεται και στην καμπάνια, η βεβαρημένη εργασιακή, κοινωνική και οικογενειακή καθημερινότητα των γυναικών έχει ως αποτέλεσμα να παραμελούν και να αναβάλλουν τη βασική τους υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τους, τη φροντίδα της υγείας τους.

Η καμπάνια προβάλλεται στην τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο, καθώς και σε διαφημιστικές καταχωρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο και στην περιφέρεια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.