19 Απρ 2024
READING

Trending Now: Οι ταινίες εμπνέουν τα cocktails

1 MIN READ

Trending Now: Οι ταινίες εμπνέουν τα cocktails

Trending Now: Οι ταινίες εμπνέουν τα cocktails

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το διάσημο Martini του πράκτορα 007; Ο κόσμος του θεάματος, για ακόμη μία χρονιά, θα συνεχίσει να εμπνέει την βιομηχανία του αλκοόλ, όπως φαίνεται από το νέο εγχείρημα του brand τζιν Bombay Sapphire με αφορμή την απονομή των βραβείων “Χρυσής Σφαίρας” στις Η.Π.Α. Το brand επιμελήθηκε μια συλλογή από ιδιαίτερα cocktails που έλαβαν και παιχνιδιάρικα ονόματα, όπως το Great Balls of Fire, το Avatonic, το Ready To Fly?, το Shake What Ya Mama Gave Ya και το The Glass Onion, ονόματα εμπνευσμένα από σειρές και ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2022.

Διαβάστε επίσης: Πώς η Diageo θα χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη για την ανάπτυξη νέων ποτών

Το Great Balls of Fire, για παράδειγμα, είναι εμπνευσμένο από την ταινία “Top Gun Maverick” έχοντας πικάντικες νότες που περιλαμβάνουν σάλτσα cranberry, ξηρό curaçao, σιρόπι κανέλας και μια δόση από bitters πέντε μπαχαρικών.

Τα τελευταία χρόνια, οι νεότεροι καταναλωτές δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στα cocktails. Έτσι και το 2023 φαίνεται πως θα είναι η χρονιά τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.