20 Απρ 2024
READING

Η νέα καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου που δεν “χορταίνεις” να την βλέπεις

1 MIN READ

Η νέα καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου που δεν “χορταίνεις” να την βλέπεις

Η νέα καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου που δεν “χορταίνεις” να την βλέπεις

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με την νέα της τουριστική καμπάνια. Με όπλο το ανατρεπτικό χιούμορ και συνεργάτη το πρακτορείο Choose Strategic Communications Partner, η καμπάνια με κεντρικό μήνυμα “Just Can’t Get Enough!”, προβάλλει την Πελοπόννησο ως μία άκρως ερωτεύσιμη ταξιδιωτική εμπειρία, που κανείς δεν «χορταίνει» και θέλει να βιώνει ξανά και ξανά.

Φυσικά δεν πρόκειται για ένα βαρετό τηλεοπτικό που προβάλλονται τοπία, αλλά για μία σύντομη αφήγηση που μας ταξιδεύει στις ανεξάντλητες ομορφιές των Νομών της Πελοποννήσου. Στη διαφήμιση βλέπουμε την Ολίβια, η οποία πιστεύει ότι αυτή τη φορά έχει επισκεφτεί την αγαπημένη της Πελοπόννησο χωρίς τον σύντροφό της. Όμως o «ζηλιάρης» George -επίσης λάτρης του τόπου- δεν ήταν τόσο χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Το αποτέλεσμα; Απλά ξεκαρδιστικό.

Το διαφημιστικό σποτ θα προβληθεί τηλεοπτικά, ενώ θα αξιοποιηθούν τόσο τα digital μέσα, social media και ραδιόφωνο σε εθνική εμβέλεια. Σκοπός είναι η ανάδειξη της Πελοποννήσου ως έναν προορισμό κατάλληλο για κάθε εποχή του χρόνου. Σημειώνεται ότι το σχετικό προωθητικό video στη σελίδα του Facebook του προορισμού έχει συγκεντρώσει 1,8 εκατ. views με το αντίστοιχο στο YouTube να έχει λάβει ήδη 530.000 views.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.