26 Απρ 2024
READING

Campaign of the day: «Φροντίδα, είναι πολύ περισσότερο από δουλειά»

1 MIN READ

Campaign of the day: «Φροντίδα, είναι πολύ περισσότερο από δουλειά»

Campaign of the day: «Φροντίδα, είναι πολύ περισσότερο από δουλειά»

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την καμπάνια της γαλλικής εφαρμογής για την υγεία Doctolib, η οποία είναι μία ταινία με τίτλο «Φροντίδα, είναι πολύ περισσότερο από δουλειά» ( “Soigner, c’est bien plus qu’un métier”), η οποία επικεντρώνεται σε όσους εργάζονται στους τομείς της Υγείας και της Φροντίδας. Ας μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια αυτοί οι εργαζόμενοι ήταν και είναι οι νούμερο ένα “στρατιώτες” απέναντι στον αόρατο εχθρό της πανδημίας και καθημερινά πασχίζουν για να μας φροντίσουν.

Έτσι, η ταινία που δημιουργήθηκε από το πρακτορείο Ogilvy Paris σε σκηνοθεσία Sidney van Wichelen (Plavers Paris) αποτελεί έναν φόρο τιμής απέναντι σε όλους όσους μας φροντίζουν, παρουσιάζοντας μια σειρά από σκηνές στις οποίες κάθε εργαζόμενος υπερβαίνει την κύρια λειτουργία του/της για να φροντίσει καλύτερα τον ασθενή. Σκοπός της εν λόγω καμπάνιας είναι να αναδείξει την αναγκαιότητα, την πολυπλοκότητα και τις δυσκολίες των ατόμων που εργάζονται στον τομέα της Υγείας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.