Τα Χριστούγεννα, οι #plaisiopeople νιώθουν παιδιά, μαζί με τα παιδιά τους!

Ο ανθρώπινος παράγοντας, η πιο σημαντική αξία κάθε επιχείρησης.Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, κάτι μαγικό συνέβη στις εγκαταστάσεις logistics που διατηρεί το Πλαίσιο στη Μάνδρα. Ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια, η γιορτή-θεσμός που διοργανώνει σταθερά η εταιρεία από το 2001, επέστρεψε για να δώσει λάμψη και χαρά στις γιορτές των εργαζομένων και των παιδιών τους.

Το Logistics Center των Οικιακών Συσκευών της εταιρείας που βρίσκεται στη Μάνδρα, έβαλε τα γιορτινά του και για μια ολόκληρη ημέρα μετατράπηκε σε έναν μοναδικό χριστουγεννιάτικο παιδότοπο, που άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί αποκλειστικά τους #plaisiopeople και τα παιδιά τους!

Μικροί και μεγάλοι μπήκαν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων κι έγιναν όλοι παιδιά, σε μια αξέχαστη Παιδική Γιορτή! Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος έκτασης περίπου 1.000 τ.μ, φιλοξένησε δύο αίθουσες ψυχαγωγίας, με διαφορετικό χαρακτήρα η καθεμία και με παιχνίδια κατάλληλα για παιδιά ηλικίας από 2 μηνών έως και 14 ετών.

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γράψουν τις ευχές και τις επιθυμίες τους για τα φετινά δώρα τους και να στείλουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη. Και όχι μόνο. Γνώρισαν από κοντά τα ξωτικά του, έκαναν χριστουγεννιάτικο face painting, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με χιονάνθρωπους, έπαιξαν με ξυλοπόδαρους και δημιούργησαν φανταστικές γιορτινές χειροτεχνίες και κατασκευές.

Ενώ στην Αίθουσα Δραστηριοτήτων, τα παιδιά επιδόθηκαν σε συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως αναρρίχηση, προσομοίωση πτήσης και τραμπολίνο. Δεν έχασαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με all-time-classic παιχνίδια του luna park και να λύσουν μοναδικά χριστουγεννιάτικα μυστήρια στο escape room που είχε δημιουργηθεί στο χώρο με αφορμή την Παιδική Γιορτή .

Τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες απέκτησαν άλλο αέρα, χάρη στην εορταστική μουσική με live DJ και στον πλούσιο μπουφέ με τα λαχταριστά πιάτα, το finger food και τα αναψυκτικά. Και όπως ήταν αναμενόμενο, τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και τα πολύχρωμα ζαχαρωτά προσέλκυσαν όλα τα plaisiokids στο εορταστικό Candy Bar.

Το festive event κορυφώθηκε με το πιο αγαπημένο έθιμο – το μοίρασμα των δώρων! Στη φετινή Παιδική Γιορτή μοιράστηκαν 629 παιδικά δώρα και παιχνίδια σε όλα τα παιδιά των #plaisiopeople, με ευχές για ένα ευτυχισμένο 2023. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αφήνοντας μια γλυκιά εορταστική γεύση στα παιδιά και τους γονείς τους.

Για ακόμη μια χρονιά, η χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή δικαίωσε τη φήμη της ως τον πιο χαρούμενο θεσμό της εταιρείας που φέρνει κοντά τους εργαζομένους και τα παιδιά τους με την κουλτούρα της εταιρείας. Η φετινή εκδήλωση όμως ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή, αφού αποτέλεσε την πρώτη μετά την πανδημική διετία, στην οποία συμμετείχαν 387 #plaisiopeople παρέα με τα 342 παιδιά τους.

Είναι γνωστό πως το Πλαίσιο έχει οικογενειακή φιλοσοφία. Και το δείχνει έμπρακτα με κάθε ευκαιρία. Δεν θέτει απλά τους ανθρώπους του στο επίκεντρο, αλλά και τις οικογένειές τους, φροντίζοντάς τους, αλλά και δίνοντας επιπρόσθετες παροχές, όπως είναι η Παιδική Γιορτή. Σκοπός είναι άλλωστε, μέσα από θεσμούς σαν κι αυτόν, οι άνθρωποί της εταιρείας να βιώνουν ξεχωριστές εμπειρίες, να ενδυναμώνουν τις σχέσεις τους με την εταιρεία και την οικογένειά τους, και προπάντων, να περνάνε καλά!