20 Απρ 2024
READING

Χριστούγεννα Intersport – Το’χεις!

3 MIN READ

Χριστούγεννα Intersport – Το’χεις!

Χριστούγεννα Intersport – Το’χεις!

Τα Χριστούγεννα είναι διαχρονικά ταυτισμένα με βόλτες, ψώνια, χαρά και απόλαυση κάθε πιθανής εμπειρίας που θα τονώσει το εορταστικό πνεύμα των ημερών. Οι αγορές για μικρούς και μεγάλους έχουν την τιμητική τους – πώς αλλιώς θα βρεθούν τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Γι’ αυτό και φέτος, η INTERSPORT γίνεται ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός για όσους ψάχνουν το ιδανικό μικρό ή μεγάλο δώρο.

Με βασικό μήνυμα της καμπάνιας “Xριστούγεννα INTERSPORT – Tο ‘χεις!” η αλυσίδα αθλητικών ειδών παρουσιάζει για ακόμη μια χρονιά μια μεγάλη ποικιλία από πλούσιες επιλογές για μικρά αλλά και μεγάλα δώρα. Μπουφάν, παπούτσια, αξεσουάρ, outdoor και indoor ένδυση περιμένουν να αποτελέσουν το ιδανικό δώρο για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Τόσο στα ράφια των φυσικών καταστημάτων όσο και online, οι shoppers μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.

Και να τα κάνουν δικά τους μέσα από κάθε διαθέσιμη υπηρεσία της INTERSPORT, που έχει ως βασικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη τους και μέσα στην γιορτινή περίοδο. Με 55 καταστήματα στην Ελλάδα και μέσω του intersport.gr οι χριστουγεννιάτικες αγορές γίνονται εύκολα και γρήγορα. Γιατί τώρα η εμπειρία αγορών στην INTERSPORT περιλαμβάνει και δωρεάν μεταφορικά, και την υπηρεσία Click & Collect 24/7 σε περισσότερα από 1.000 σημεία παραλαβής μέσω της BOX NOW, όπως και την υπηρεσία Click & Reserve με δωρεάν online κράτηση και παραλαβή από το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας.

Backpacks, παιχνίδια, μπάλες, skates, rollers και πατίνια, ποδήλατα και smartwatches, ρούχα, μπουφάν και ζακέτες, παπούτσια ακόμη και έλκηθρα περιμένουν τα παιδιά για να κάνουν τα φετινά τους Χριστούγεννα ξεχωριστά. Ενώ μπουφάν, αξεσουάρ, σακίδια, ρούχα, ισοθερμικά, sneakers και μποτάκια χιονιού θα ταιριάξουν σε κάθε άντρα και γυναίκα, ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικοί είναι ή ποιο στιλ ντυσίματος, αγαπημένες δραστηριότητες και lifestyle έχουν. Καθετί στα INTERSPORTS φέρει τη σφραγίδα αγαπημένων αθλητικών αλλά και lifestyle brands όπως adidas, Nike, Asics, Energetics, Tommy Hilifger, The North Face, Columbia, McKinley, Garmin.

Ενώ για όσους επιθυμούν να διατηρούν τον έλεγχο των αγορών τους, ενδείκνυνται οι δωροεπιταγές των 30€, 50€ και 100€, που διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα της INTERSPORT για να γίνουν οι ιδανικές επιλογές δώρου και αυτά τα Χριστούγεννα.

Μέρος της καμπάνιας “Xριστούγεννα INTERSPORT – Tο ‘χεις!” είναι και ο διαδραστικός holiday Instagram contest που λαμβάνει χώρα στο flagship ΙΝΤΕRSPORT κατάστημα στην Ερμού. Όποιος επισκεφτεί το κατάστημα στον πιο εμπορικό δρόμο της αθηναϊκής πρωτεύουσας, θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το Xmas Party Mood που του ταιριάζει και να πάρει θέση στο πιο fun δίλημα “τι τύπος xmas party είσαι: xmaslover ή xmashater”. Αρκεί να βγάλει φωτογραφία στο ειδικά κατασκευασμένο photo booth, να την ανεβάσει σε story στο account του κάνοντας follow και tag @intersport.gr. Να βιώσει μια μοναδική digital εμπειρία και μπορεί να κερδίσει δωροεπιταγές €100 για αγορές σε καταστήματα INTERSRPORT.

Με την φετινή εορταστική καμπάνια “Xριστούγεννα INTERSPORT – Tο ‘χεις!”, η αλυσίδα υπόσχεται μια μοναδική phygital αγοραστική εμπειρία για να υποδέχτουμε το νέο χρόνο με τον καλύτερο τρόπο. Όλοι οι δρόμοι τα Χριστούγεννα δείχνουν τα INTERSPORT ως τον ιδανικό προορισμό για δώρα που κάνουν τις καρδιές να χτυπούν πιο δυνατά!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.