26 Απρ 2024
READING

Η Kaizen Gaming αναγνωρίστηκε ως Great Place to Work σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία

4 MIN READ

Η Kaizen Gaming αναγνωρίστηκε ως Great Place to Work σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία

Η Kaizen Gaming αναγνωρίστηκε ως Great Place to Work σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία

Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική gametech εταιρία και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες του χώρου διεθνώς, αναγνωρίστηκε για δεύτερη φορά ως Great Place to Work στην Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά έλαβε την ομώνυμη πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία, χώρες στις οποίες έχει αναπτύξει ισχυρή παρουσία και δραστηριότητα. Μετά την πρώτη φορά που η Kaizen Gaming έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work στην Ελλάδα, εξάλλου, διακρίθηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο καταλαμβάνοντας την 9η θέση στα Best Workplaces Europe 2021, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 500+ εργαζομένους.

Με την πιστοποίηση Great Place to Work αναγνωρίζονται εργοδότες που προσφέρουν ξεχωριστή εμπειρία στους εργαζομένους. Η διαδικασία της πιστοποίησης αποτελείται από δύο βήματα: μια έρευνα η οποία συμπληρώνεται από τους εργαζομένους, και την καταγραφή τυπικών χαρακτηριστικών της επιχείρησης, που συμπληρώνεται από τον εργοδότη.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work, οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming, αξιολόγησαν το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, το επίπεδο εμπιστοσύνης, καθώς και την εταιρική κουλτούρα, μεταξύ άλλων. Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν την υψηλή ικανοποίηση των εργαζομένων όσον αφορά στο εργασιακό περιβάλλον, όπως και ότι το συλλογικό πνεύμα αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της εταιρίας. Ειδικότερα:

  • το 89% νιώθει υπερηφάνεια με όσα έχει πετύχει η ομάδα της Kaizen Gaming.
  • το 85% νιώθει ότι συνεισφέρει ουσιαστικά στην εταιρία.
  •  το 90% δηλώνει υπερήφανο να λέει στους άλλους πως εργάζεται στην Kaizen Gaming.
  • το 86% των συμμετεχόντων στην έρευνα δηλώνει πως θα ήθελε να παραμείνει στην Kaizen Gaming για πολύ καιρό.
  • 88% θα σύστηνε ανεπιφύλακτα σε φίλους και οικογένεια την Kaizen Gaming ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κάποιος.
  • το 89% μπορεί να είναι ο εαυτός του στην Kaizen Gaming.
  • Πάνω από 90% δηλώνει πως στην Kaizen Gaming υπάρχει ίση μεταχείριση, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα, το φύλο ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους.
  • το 88% των Kaizeners πιστεύει πως μπορεί να υπολογγίζει στην στην συνεργασία των συναδέλφων του.

Από μια ομάδα 20 ατόμων το 2012, η Kaizen Gaming σήμερα μετρά πάνω από 1.600 Kaizeners σε όλο τον κόσμο και είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες gametech εταιρίες διεθνώς. Κατά τη διάρκεια του 2022 και μόνο, η εταιρία δημιούργησε 800 νέες θέσεις εργασίας ενώ για το 2023 προβλέπεται να δημιουργήσει 1.000 επιπλέον θέσεις.

Οι 1.600 Kaizeners προέρχονται από 31 εθνικότητες και μιλούν περισσότερες από 17 γλώσσες. Η ομαδικότητα αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της εταιρίας. Παράλληλα ενισχύεται η διαφορετικότητα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, καθώς οι Kaizeners λειτουργούν υπό το πνεύμα της αξίας #oneteam, χαρακτηριστικό της κουλτούρας από τα πρώτα βήματα της Kaizen Gaming.

“Kaizen” στα ιαπωνικά σημαίνει “συνεχής εξέλιξη”, γι’ αυτό και δικαίως αποτελεί το motto που αποτυπώνει το πνεύμα της εταιρίας. Στόχος των Kaizeners είναι να βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρουν στον πελάτη καθώς και την τεχνολογία που υποστηρίζει την εμπειρία αυτή. Η ανάπτυξη ιδίας τεχνολογίας είναι αυτή που έχει επιτρέψει άλλωστε στην Kaizen Gaming να αναπτυχθεί και να επεκταθεί σε νέες αγορές με μεγάλη ταχύτητα.

Λίγα χρόνια πριν την έναρξη της πανδημίας, η μετάβαση της εταιρίας από πάροχος διαδικτυακών παιγνίων σε gametech εταιρία, αποτέλεσε το εφαλτήριο για την εξέλιξή της αλλά και τη διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού της. H ανάπτυξη δικής της τεχνολογίας ήταν αυτό που την διαφοροποίησε από τον ανταγωνισμό και της επέτρεψε να κινείται αυτόνομα και να αναπτύσσεται σε νέες αγορές με ευελιξία και ταχύτητα.

Η “συνεχής εξέλιξη” όμως δεν σταματά στον τομέα της τεχνολογίας. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια ενισχύεται και η ατομική εξέλιξη. Στην Kaizen Gaming όλοι μοιράζονται τις ιδέες τους, προτείνοντας καινοτομίες και παίρνοντας πρωτοβουλίες. Έτσι, έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες εξέλιξης κατακτώντας στόχους που ανοίγουν δρόμους για νέες προκλήσεις.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, εξάλλου, η εταιρία έδωσε και εξακολουθεί να δίνει μεγάλη βαρύτητα στη δημιουργία μιας ομαδικής κουλτούρας. Για το σκοπό αυτό προσφέρει ένα σημαντικό αριθμό προγραμμάτων ενδυνάμωσης των σχέσεων των εργαζομένων, δραστηριότητες εντός και εκτός εταιρίας και πολλές συναντήσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Γι’ αυτό και με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων επιτυχημένης πορείας σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Kaizen Gaming γιόρτασε μαζί με τους Kaizeners, σε μεγάλα πάρτυ που πραγματοποιήθηκαν στις χώρες όπου η εταιρία έχει γραφεία.

Σήμερα η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται σε 12 χώρες. Με το brand Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο, και με το brand Betano σε 10 ακόμα χώρες του εξωτερικού ενώ, παράλληλα, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ενδυναμώνει την παρουσία της με νέα γραφεία στις χώρες που δραστηριοποιείται. Γιατί η “συνεχής εξέλιξη” δεν σταματά ποτέ.

Περισσότερα για την Kaizen Gaming στα social media: Linkedin, Facebook, Instagram

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.