Ο Κωτσόβολος δίνει το σύνθημα για την ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ

Ο Νοέμβριος είναι ο προτελευταίος μήνας του χρόνου και εμπορικά συνδέεται με το Black Friday και ακριβώς μετά από αυτό με την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, έρχεται η μέρα σταθμός τόσο για τους  καταναλωτές όσο και για τους retailers και τα ηλεκρονικά καταστήματα, η Black Friday. Φέτος είναι στις 25 Νοεμβρίου. Ξεκίνησε ως μια ολόκληρη ημέρα μοναδικών προσφορών αλλά πλέον έχει επεκταθεί σε εβδομάδες. Αυτή η περίοδος σε συνδυασμό με το Cyber Monday συνοψίζει υψηλές πωλήσεις και μεγάλες προσφορές.

Για τους καταναλωτές αποτελεί ιδανική ευκαιρία να ψωνίσουν σε χαμηλές τιμές και μετά την υιοθέτησή της  τα τελευταία χρόνια πολλοί καταναλωτές οργανώνουν, σχεδιάζουν και προγραμματίζουν τις αγορές τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη αύξηση των πωλήσεων ειδικά στις κατηγορίες των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων. Μάλιστα, η συγκεκριμένη περίοδος θεωρείται η ανεπίσημη αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τα τελευταία 5 χρόνια ο Κωτσόβολος έχει καταφέρει να χτίσει διαφημιστικές καμπάνιες γύρω από το “ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ” οι οποίες σηματοδοτούν και καθορίζουν την έναρξη του τριημέρου Black Friday-Cyber Monday. Και φέτος λοιπόν “πατώντας” πάνω στο δίδυμο Σπύρου Μπιμπίλα και Γιώργου Μάγκα επαναλαμβάνει την επιτυχία των προηγούμενων ετών κερδίζοντας την προσοχή των καταναλωτών. Ο Κωτσόβολος, πάντα ξεχωρίζει για τις ευρηματικές και έξυπνες διαφημιστικές καμπάνιες ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα Γιώργος Μάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας, μετά από μια παρεξήγηση-σχετικά με την ανακοίνωση του θανάτου του Γιώργου Μάγκα, αφήνουν τη “διένεξη” που είχαν στο παρελθόν και κοιτάνε μόνο στο μέλλον. Και το μέλλον εδώ δεν είναι κάτι άλλο, παρά μόνο οι τρελές ευκαιρίες σε προϊόντα tech, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη στον Κωτσόβολο. Είναι η οξυδερκής, δημιουργική προσέγγιση του Κωτσόβολου γύρω από το “ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΪΝΤΕΪ” ως μια πλατφόρμα επικοινωνίας που έχει καθορίσει την θέση του, ως τον retailer που ουσιαστικά ξεκινάει το Black Friday.

Ο Κωτσόβολος αποτελεί διαχρονικά την πρώτη επιλογή των καταναλωτών και είναι κυρίαρχος στις κατηγορίες των ηλεκτρικών και των ηλεκτρονικών προϊόντων. Είναι πάντα «ουσιαστικός» και «συνεπής» σε αυτό που κάνει και είναι στην πρώτη σκέψη των καταναλωτών όταν θέλουν να ψωνίσουν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη. ‘Εχει ολοκληρωμένη στρατηγική, είναι ξεκάθαρο το όραμά του, το μήνυμά του, ηγείται χωρίς να παριστάνει κάτι που δεν είναι, και αυτό έχει αποτελέσει βασικό παράγοντα στο να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό του και να παραμένει top επιλογή στις προτιμήσεις του κοινού. Και γι’ αυτούς είναι το σιγουράκι: το Black Friday του Κωτσόβολου.

Ο συνδυασμός ενός μεγάλου δικτύου φυσικών καταστημάτων και των επιλογών που δίνει το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα στον Κωτσόβολο και διατηρεί με συνέπεια την ηγετική θέση στην κατηγορία του για πολλά χρόνια. Οι υπηρεσίες που έχει αναπτύξει του δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα και είναι ουσιαστικός λόγος ώστε οι πελάτες να επιλέξουν τον Κωτσόβολο ως προορισμό για τις αγορές τους. Προφανώς είναι πολύ  σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του Κωτσόβολου η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η οποία καλύπτει όλα τα προφίλ πελατών.

Η παράδοση την επόμενη ημέρα είναι κρίσιμος παράγοντας και ο συνδυασμός του με μια πολύ οργανωμένη επικοινωνία από την εταιρεία προς τους πελάτες που αναμένουν να παραλάβουν, δίνουν αξιοπιστία και κύρος στον Κωτσόβολο και παρέχουν απρόσκοπτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Παράλληλα η εμπειρία του πελάτη μέσα στο κατάστημα είναι εξαιρετική αφού το μεγάλο δίκτυο, τα μεγάλα σε μέγεθος καταστήματα , η χρήση της τεχνολογίας, η ανθρώπινη εξυπηρέτηση και βαθιά προϊοντική γνώση καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

Φέτος λοιπόν ξανά το “Μπλακ Φράιντει” ξεκίνησε, ο Κωτσόβολος έδωσε το σύνθημα, η καμπάνια τρέχει και οι πελάτες οργανώνουν τις αγορές τους. Δύο εβδομάδες αγορών στα καταστήματα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα, στο τηλεφωνικό κέντρο και “Ήρθε η ώρα σου” όπως λέει και η διαφήμιση.