26 Απρ 2024
READING

Γιατί τα καύσιμα Crystal Next της ελίν αποτελούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή για κάθε οδηγό;

3 MIN READ

Γιατί τα καύσιμα Crystal Next της ελίν αποτελούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή για κάθε οδηγό;

Γιατί τα καύσιμα Crystal Next της ελίν αποτελούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή για κάθε οδηγό;

Σε μια περίοδο που οι τιμές των καυσίμων είναι πιο απρόβλεπτες από ποτέ, κυριαρχεί στην αγορά η ανησυχία των καταναλωτών σχετικά με την αναζήτηση της οικονομικότερης και πιο συμφέρουσας επιλογής. Το πιο φθηνό καύσιμο, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και ποιοτικό, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία αφού τα μη ποιοτικά καύσιμα μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές φθορές στον μηχανολογικό εξοπλισμό του οχήματος, ενώ έχουν μειωμένη απόδοση, αναγκάζοντας μας να ανεφοδιάζουμε συχνότερα το όχημά μας. 

Αναμφίβολα, λοιπόν, πριν επιλέξουμε καύσιμα για το όχημά μας, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, όχι μόνο την τιμή αλλά και μια σειρά σημαντικών πραγόντων, όπως είναι η προστασία του κινητήρα, η απόδοση σε επίπεδο εξοικονόμησης καυσίμου, καθώς και οι επιδόσεις του οχήματος.

Τα καύσιμα Diesel και Unleaded Crystal Next της ελίν, αποτελούν κορυφαία επιλογή καθώς πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, ενσωματώνοντας πρωτοποριακές φόρμουλες που καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες των οδηγών, όχι μόνο λόγω της εξοικονόμησης καυσίμου που προσφέρουν, αλλά και χάρη στα οφέλη που προκύπτουν από την καλύτερη συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού. Τα καύσιμα Crystal Next έχουν υποβληθεί σε δοκιμές τόσο σε εργαστηριακές όσο και σε πραγματικές συνθήκες, κατά τη διάρκεια των οποίων διανύθηκαν χιλιάδες χιλιόμετρα με διαφορετικούς τύπους οχημάτων[1], με αξιοσημείωτα αποτελέσματα για τις επιδόσεις και την ποιότητά τους. Τα εν λόγω καύσιμα είναι ειδικά μελετημένα έτσι ώστε να προστατεύουν το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, ενώ βραβεύτηκαν και στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022. 

Συγκεκριμένα, το καύσιμο κίνησης Unleaded Crystal Next, συμβάλλει στην εξοικονόμηση της κατανάλωσης έως 8%, στην αύξηση της ισχύος έως 12% και στην πρόσθετη προστασία του κινητήρα, λόγω των μειωμένων τριβών, έως 54%. Το καύσιμο κίνησης Diesel Crystal Next, απαλλαγμένο από τοξικά βιοκτόνα, προστατεύει τον κινητήρα από τη βακτηριακή μόλυνση και αποδίδει καλύτερα με εξοικονόμηση κατανάλωσης έως 10%, εκπέμποντας ταυτόχρονα λιγότερη αιθάλη[2].

Πέρα από τις κορυφαίες επιδόσεις όμως, αγοράζοντας καύσιμα ελίν μπορούμε να είμαστε σίγουροι και για την ποιότητα τους. Η εταιρία, ακολουθώντας εδώ και 68 χρόνια μία διαδρομή ευθύνης, αδιαπραγμάτευτη σε ζητήματα ποιότητας και προστασίας των καταναλωτών, εφαρμόζει κατά μήκος ολόκληρης της εφοδιαστικής της αλυσίδας τη «Δέσμευση Ποιότητας», ένα καινοτόμο πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας, το μοναδικό στην Ελλάδα με τρία επίπεδα ελέγχου, που συμβάλλει καθοριστικά στην αποφυγή παραβατικών συμπεριφορών και κακών πρακτικών, όπως τα φαινόμενα νοθείας και η κλοπή ποσοτήτων μέσω καταδολίευσης των αντλιών. 

Για όλους αυτούς τους λόγους, επιλέγοντας τα καύσιμα Crystal Next, οι καταναλωτές που εμπιστεύονται την ελίν, μπορούν να είναι ήσυχοι ότι επιλέγουν ποιοτικά και αξιόπιστα καύσιμα που προστατεύουν το όχημά  τους αλλά και τον οικονομικό τους προϋπολογισμό. 

 

[1] Ford Ranger, Mercedes GLA, Mercedes VITO, Renault Master, Mercedes Atego.

[2] Πηγές:

  • LAT/AUTH Report No 19.RE.0067.V1, 22/04/2019
  • AUDI A4 Power test, LAT/AUTH Report No.: 20.RE.0071.V1, March 2020* 
  • TE 77 Wear Test / SouthWest Research Institute, Test Number: TE77-2-316 and TE77-2-337, Date: 2/10/2017
  • Έκθεση 220/20 (26.3.2020) του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης* 

*Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον τύπο και την κατάσταση του οχήματος, τις συνθήκες οδήγησης, την επιλεγμένη διαδρομή κτλ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.