19 Απρ 2024
READING

Η Heineken στην Formula 1

3 MIN READ

Η Heineken στην Formula 1

Η Heineken στην Formula 1

Το μεγαλύτερο αγωνιστικό θέαμα στον πλανήτη και η παγκόσμια πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας πρόκειται να συναντηθούν, καθώς η Formula 1 θα “ταρακουνήσει” το Las Vegas Strip στις 16-18 Νοεμβρίου 2023, για έναν αξέχαστο αγώνα που θα διασχίσει την καρδιά της πόλης. Ο πιο πολυαναμενόμενος αγώνας της Formula 1 στον κόσμο φέρει επισήμως την συνολική χορηγία της Heineken Silver. 

“Η Heineken έχει γίνει ένα τεράστιο κομμάτι της οικογένειας της F1, παρέχοντας συναρπαστικές και ελκυστικές ευκαιρίες ψυχαγωγίας για την παγκόσμια βάση των οπαδών μας, τόσο στην πίστα όσο και στο σπίτι, και ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει στην εμβληματική Λας Βέγκας Strip“, δήλωσε ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1. 

Μετά από 40 χρόνια η Formula 1 θα επιστρέψει το Νοέμβριο του 2023 στο Λας Βέγκας, αλλά αυτή τη φορά στους δρόμους του κέντρου της αμερικανικής πόλης – και μάλιστα ο αγώνας θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου, αντί της Κυριακής. Σε αντίθεση με το 1981 και 1982 που φιλοξενήθηκε στο τεράστιο πάρκινγκ του ξενοδοχείου Ceasar’s Palace, ο τρίτος αμερικανικός αγώνας της Formula 1 -μετά το Όστιν του Τέξας και το Μαϊάμι που θα προστεθεί φέτος- θα διασχίζει όλα τα εμβληματικά ξενοδοχεία και καζίνο της αμερικανικής πόλης του τζόγου, στο κέντρο της ερήμου της Νεβάδα, ενώ θα περιλαμβάνει και το διάσημο Vegas Strip. 

H Heineken έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε αναπόσπαστο μέρος πολλών μεγάλων πολιτισμικών events, με τρόπο που να ενισχύει την ταυτότητά της, να καθιστά περισσότερο αναγνωρίσιμη και αυτονόητη σχεδόν την παρουσία της, αλλά και να αυξάνει τις πωλήσεις της. Η εταιρεία συνδέεται με τους καταναλωτές σε σημαντικά γεγονότα τα οποία επιλέγει, επειδή ταιριάζουν με τις αξίες και την ταυτότητά της. 

Ως παγκόσμιος συνεργάτης της Formula 1, η Heineken έχει πλούσια ιστορία στον εορτασμό και την ενίσχυση μερικών από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες στιγμές του αθλήματος. Αυτός ο συνδυασμός της F1, του Λας Βέγκας και της Heineken είναι η τέλεια τριάδα για ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης και εξαιρετικές εμπειρίες για τους οπαδούς. 

Την ανακοίνωση ακολούθησε το Launch Party του Grand Prix του Λας Βέγκας, το οποίο περιλάμβανε αγώνες αυτοκινήτων στη Las Vegas Strip με οδηγούς από την Oracle Red Bull Racing και την Mercedes-AMG Petronas F1 Tea, καθώς και μια δημόσια σκηνή φιλάθλων με δραστηριότητες όπως το Pit Stop Challenge, προσομοιωτές Esports, ευκαιρίες φωτογράφησης αυτοκινήτων και τροπαίων. Όλα αυτά, για τον εορτασμό της αντίστροφης μέτρησης για το Formula 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix 2023. 

Η Heineken συνδυάζει τον πιο αναμενόμενο αγώνα της F1 του 2023, με την προώθηση της τελευταίας της καινοτομίας, της Heineken Silver. Πρόκειται για μια lager μπύρα με έξτρα δροσιστική γεύση που παράγεται από 100% φυσικά συστατικά. Με 4% αλκοόλ, η Heineken Silver ακολουθεί μία ιδιαίτερη διαδικασία ζυθοποίησης με ψύξη κατά την ωρίμανση στον -1° Κελσίου. Το αποτέλεσμα είναι μια απολαυστικά φρέσκια και ανεπιτήδευτη μπίρα με δροσιστική και διακριτική επίγευση, που παράγεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές και σύγχρονες γευστικές προτιμήσεις. 

Εισερχόμενη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό το 2016, η Heineken είχε δεσμευτεί για την πραγματική αλλαγή της στάσης της απέναντι στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ξεκινώντας εκ νέου την εκστρατεία “When You Drive, Never Drink” φέτος τον Μάιο. Η Heineken πάντα υποστήριζε την υπεύθυνη κατανάλωση, με τις παγκόσμιες συνεργασίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό να παρέχουν πλέον μια αποτελεσματική πλατφόρμα για την απενοχοποίηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ. Επιπλέον, έχει δεσμευτεί να επενδύει το 10% του συνολικού προϋπολογισμού της για προβολή στα μέσα προς την υποστήριξη αυτών των προγραμμάτων. Εν τω μεταξύ, από τις αρχές του 2019, η ολλανδική εταιρεία ζυθοποιίας έχει κυκλοφορήσει την Heineken 0.0, μια μπύρα με 0% αλκοόλ. 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.