25 Απρ 2024
READING

«Μπακαλόγατος»: μια παράσταση με πολύ γέλιο και με την στήριξη της Paliria

1 MIN READ

«Μπακαλόγατος»: μια παράσταση με πολύ γέλιο και με την στήριξη της Paliria

«Μπακαλόγατος»: μια παράσταση με πολύ γέλιο και με την στήριξη της Paliria

Μία από τις θρυλικές κωμωδίες του παλιού ελληνικού θεάματος μεταφέρεται φέτος στο Θέατρο «Πειραιώς 131», με τη στήριξη της Paliria – της ελληνικής εταιρίας έτοιμων γευμάτων που έχει κατακτήσει όλες τις μεγάλες αγορές του κόσμου.

Πρόκειται για τον “Μπακαλόγατο”, που έμεινε στην ιστορία ως μια από τις εμβληματικές κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου χάρη, κυρίως, στον πρωταγωνιστή της, τον ανεπανάληπτο “Ζήκο” που είχε ερμηνεύσει τότε ο Κώστας Χατζηχρήστος. Σήμερα, με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη και με «Ζήκο» τον επίσης ανεπανάληπτο Γιάννη Ζουγανέλη, ο “Μπακαλόγατος” ανεβαίνει στο «Πειραιώς 131», με ζωντανή μουσική και συμπρωταγωνιστές τους Θανάση Βισκαδουράκη, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ασπασία Κοκόση, Αιμίλιο Ράφτη, Σταμάτη Τζελέπη, Πέτρο Ξεκούκη – και τον μοναδικό Γιώργο Αρμένη στο ρόλο του μπακάλη.

Από την πλευρά της Paliria, o Κωνσταντίνος Σουλιώτης, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε την παράσταση αυτή, καθώς με τη σειρά της στηρίζει την ανάγκη που έχουμε όλοι για διασκέδαση και γέλιο. Ο κύριος Ζουγανέλης, όπως και όλος ο θίασος είναι απολαυστικοί και ελπίζουμε η παράσταση να γνωρίσει την επιτυχία που της αξίζει!»

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.