19 Απρ 2024
READING

To 1ο INTERSPORT ecofriendly κατάστημα ήρθε στο Riverwest

2 MIN READ

To 1ο INTERSPORT ecofriendly κατάστημα ήρθε στο Riverwest

To 1ο INTERSPORT ecofriendly κατάστημα ήρθε στο Riverwest

Με στόχο την αναβάθμισης της εμπειρίας του πελάτη στα καταστήματά της και τις ανάγκες για νέες καινοτόμες υπηρεσίες η INTERSPORT ξεκίνησε από το 2020 να αναβαθμίζει και να αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της. 

Τελευταία προσθήκη στο δίκτυο – 55 INTERSPORT καταστήματα στην Ελλάδα- των καταστημάτων ήρθε στο RIVER WEST Mall Athens, το 1ο ecofriendly κατάστημα INTERSPORT στον κόσμο. Το νέο κατάστημα επισκέφτηκαν διοικητικά στελέχη από το Global Group της INTERSPORT. Η Corinne Gensollen Chairman της INTERSPORT International δήλωσε « Yπερήφανη για την πορεία της INTERSPORT στην Ελλάδα, η οποία με τις πρακτικές της  χαράζει το δρόμο για την επόμενη μέρα της INTERSPORT παγκοσμίως»

Το κατάστημα είναι ο προπομπός για ένα νέο μοντέλο καταστημάτων INTERSPORT που έχει ως κεντρικό πυλώνα το sustainability. Το 100% του μεταλλικού εξοπλισμού προέρχεται από υλικά/έπιπλα παλαιών INTERSPORT καταστημάτων,  με χρήση οικολογικής βαφής & χρήση eco friendly υλικών σε έπιπλα και δοκιμαστήρια. Στο πλαίσιο της ενεργειακής κάλυψης, έγινε επένδυση σε led technology φωτισμό για τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση σε συνδυασμό με light motion sensors στις αποθήκες και χρήση τελευταίας τεχνολογίας κλιματισμού. 

Με στόχο τη διαρκή ενίσχυση της eco-ανάπτυξης ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τις sustainable συλλογές των brands αλλά και να συμμετέχει ενεργά ανακυκλώνοντας παλιά ρούχα & παπούτσια σε ειδικά διαμορφωμένους κάδους.  

Το νέο κατάστημα είναι pilot case για επόμενα ecofriendly καταστήματα της INTERSPORT σε global επίπεδο, και όπως δήλωσε ο Steve Evers Chairman της INTERSPORT International «δέσμευση της εταιρίας μας είναι να αναπτύξουμε το eco-friendly concept  και σε άλλες χώρες».

Από αριστερά προς δεξιά | Steve Evers – Global CEO of IIC | Λήδα Φουρλή – Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS | Corinne Gensollen – Chairman of IIC | Βαγγέλης Μπάτρης – Managing Director INTERSPORT
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.