18 Απρ 2024
READING

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων από τα Public

3 MIN READ

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων από τα Public

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων από τα Public

Γνωρίζουμε όλοι πόσο κρίσιμο είναι για κάθε επιχείρηση να αλλάξει και να μετασχηματιστεί ψηφιακά αφού πλέον οι πελάτες αναζητούν λύσεις με μια ολιστική προσέγγιση. Σε αυτή την αλλαγή είναι απαραίτητοι συνεργάτες που θα μπορούν να την υποστηρίξουν την επιχείρηση και να καλύψουν ανάγκες της. To Public Business προσφέρει όλα τα ψηφιακά εργαλεία που χρειάζεται κάθε επιχείρηση, με επιδότηση 100% από το πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» έως 31/10. 

Οι επαγγελματίες και δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», μπορούν να απευθυνθούν μέχρι και τις 31/10 στα Public για να υλοποιήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής τους: Η ομάδα του Public Business προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση και περισσότερες επιλογές από ποτέ, για ν’ αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις πλήρως το voucher του προγράμματος και ν’ αναβαθμίσουν τον τρόπο που δουλεύουν. Συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος άμεσα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί με την επιχείρηση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και με επιδότηση 100%, το Public Business σάς προσφέρει λύσεις που καλύπτουν εφαρμογές Εμπορικού Λογισμικού, Εφαρμογές Γραφείου, Λύσεις Τηλεδιασκέψεων Cloud, Προγράμματα HR και Εγκρίσεις Αρχείων, Πλατφόρμες Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Προγράμματα Antivirus, Ψηφιακών Υπογραφών και back-up Δεδομένων, Αποδείξεις Λιανικής και my DATA GO RETAIL on Cloud, όπως και Υπηρεσίες Υποστήριξης από εξειδικευμένους συνεργάτες. Έτσι, μία επιχείρηση μπορείς να προχωρήσει στην αγορά νέου mail server, security antivirus, CloudERP, Cloud E-shop platform, Cloud Backup & Restore solution, Cloud office solution  και Cloud e-signature Solution, με επιδότηση 100%. Το συνολικό ποσό της επιδότησης αφορά 90% για αγορά υπηρεσιών μέσω του προγράμματος Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και επιπλέον 10% σε αγορά Stationary από τα Public (ισχύει για επόμενη αγορά διπλάσιας αξίας). Αγορά από το Public Business σημαίνει επιπλέον ειδικά προνόμια και τιμές για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, εξυπηρέτηση από προσωπικό σύμβουλο Sales Business Agent, γρήγορη παράδοση και άμεση Business εξυπηρέτηση από 50 καταστήματα.

Οι άνθρωποι του Public Business αφουγκράζονται τις ανάγκες των επιχειρήσεων και προσαρμόζουν τις προτάσεις τους ανάλογα με τις ψηφιακές απαιτήσεις της κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης. Τα πακέτα που προσφέρουν προσαρμόζονται στις ανάγκες, ανάλογα με το μέγεθός επιχείρησής, για να εχουν το μέγιστο όφελος από την επιδότηση που θα λάβουν. Με απόλυτη ασφάλεια και εμπιστοσύνη, το Public Business βοηθά να βελτιωθεί η λειτουργία της επιχείρησής σας, προσφέροντάς τα εργαλεία που διευκολύνουν τη συνεργασία, την παραγωγικότητα και την απομακρυσμένη εργασία.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα ολοκληρώνονται στις 31/10, ενώ από τις 15/11 ξεκινά η εξαργύρωση των vouchers. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τoν τρόπο που η ομάδα του Public Business μπορεί να βοηθήσει να αναβαθμίστεί ψηφιακά κάθε επιχείρηση, μπείτε στο  https://www.public.gr/page/psifiaka-ergaleia-mme ή μπορείτε να καλέσετε στο 210 8181333.

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη να γίνουν αλλαγές μεγάλες στις επιχειρήσεις και μια από τις σημαντικότερες είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός. Και σε αυτή την μεγάλη πρόκληση τα Public μπορούν να είναι ο κατάλληλος συνεργάτης.

Σχετικά με το πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός MμE»

Η Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απευθύνεται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά μια σειρά προϋποθέσεων. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις εν λόγω προϋποθέσεις, βρίσκονται διαθέσιμες στην Πρόσκληση του κάθε Προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://digitalsme.gov.gr/

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.