19 Απρ 2024
READING

«Το ‘ψαξες;»: Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δίπλα στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

3 MIN READ

«Το ‘ψαξες;»: Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δίπλα στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

«Το ‘ψαξες;»: Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δίπλα στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

Η Κρητική εταιρία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. και οι άνθρωποί της «αγκαλιάζουν» το όραμα της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Με κεντρικό μήνυμα της ενέργειας το «Το ‘ψαξες;», το καταναλωτικό κοινό της Κρήτης, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο, στην Ιεράπετρα και στη Σητεία έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει κατά τη διάρκεια των αγορών του το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στις συσκευασίες των προϊόντων που ανήκουν στα Μέλη της Πρωτοβουλίας, αλλά και να ενημερωθεί για την Κοινότητα. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» συμμετέχουν Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου 2022 βρίσκεται σε εξέλιξη η προωθητική ενέργεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, συνεχίζοντας τη συστηματική παρουσία της στο Λιανεμπόριο με σκοπό την προβολή και προώθηση του Σήματος πανελλαδικά. Στην ενέργεια συμμετέχουν οι εταιρίες Agrino, Λουξ, ΧΗΤΟΣ – ΖΑΓΟΡΙ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, Κύκνος, Βιολάντα, Αυγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Μέλι Αττική, Φάρμα Κουκάκη Septona, Nikolopoulou. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο αυτής της δράσης 14 εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχουν κοινή προβολή σε 20 καταστήματα ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, διαθέτοντας κωδικούς των προϊόντων τους, που σηματοδοτούνται με δείκτες ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σε ειδική προσφορά, αλλά κυρίως, επικοινωνώντας τις αξίες της συνέργειας μεταξύ τους.

Παράλληλα, οι πελάτες των σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ μπορούν να ενημερώνονται για την ενέργεια από το φυλλάδιο προσφορών που διανέμεται στα καταστήματα της αλυσίδας, από το e-shop (eshop.xalkiadakis.gr) και το site (www.xalkiadakis.gr), καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ φιλοξενείται και διαγωνισμός με 20 τυχερούς μέσω του Facebook της αλυσίδας (https://www.facebook.com/xalkiadakis.gr) μέχρι τις 3 Νοεμβρίου. Επιπλέον, στα 41 καταστήματα ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ υπάρχει διαθέσιμο το ενημερωτικό έντυπο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η ενέργεια πλαισιώνεται και από οθόνες σε επιλεγμένα καταστήματα, όπου υπάρχει προβολή βίντεο με τα μηνύματα της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η συνεργασία υποστηρίζεται σε επιλεγμένα καταστήματα της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ σε συγκεκριμένες ημέρες και από συνεργάτες-προωθήτριες, οι οποίες θα έχουν ως ρόλο να επικοινωνούν με τους πελάτες και να απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast, Nikolopoulou

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.