20 Απρ 2024
READING

CandiSign: Η λύση που φέρνει τις ηλεκτρονικές υπογραφές σε κάθε επιχείρηση

3 MIN READ

CandiSign: Η λύση που φέρνει τις ηλεκτρονικές υπογραφές σε κάθε επιχείρηση

CandiSign: Η λύση που φέρνει τις ηλεκτρονικές υπογραφές σε κάθε επιχείρηση

Κάθε επιχείρηση, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, διαχειρίζεται ένα σημαντικό όγκο συμβάσεων και συμβολαίων, που απαιτούν υπογραφές από τους αντισυμβαλλόμενους, εκτύπωση πολλαπλών αντιγράφων και φυσική διακίνηση των εγγράφων, διαδικασίες ιδιαίτερα χρονοβόρες και κοστοβόρες. Η ψηφιοποίηση και ο αυτοματισμός των διαδικασιών αυτών, προσδίδει σημαντικά οφέλη και πλέον ανάλογες λύσεις επιλέγουν και χρησιμοποιούν εκατομμύρια επιχειρήσεις.

Παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ηλεκτρονικών εφαρμογών είναι η DocuSign, με τις λύσεις της να αξιοποιούνται καθημερινά από περισσότερες από 1.000.000 επιχειρήσεις σε 180 χώρες, μεταξύ των οποίων κορυφαίοι οργανισμοί, όπως οι 13 από τις 15 εταιρείες τεχνολογίας, οι 14 από τις 15 εταιρείας υγείας και οι 15 από τις 15 εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της λίστας Fortune 500.

CandiSign από την Team Candi

Η Info Quest Technologies, διαδραματίζει για περισσότερα από 40 χρόνια κομβικό ρόλο στη διάχυση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών σε όλο το εύρος της Ελληνικής αγοράς. Λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά, μέσω της 100% εξειδικευμένης θυγατρικής της Team Candi, Microsoft Gold Partner, με πολυετή εμπειρία σε έργα αυτοματισμού και ψηφιοποίησης, φέρνει την καινοτομία της DocuSign σε κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κύκλο εργασιών της, απλοποιώντας την καθημερινότητα χιλιάδων εργαζομένων.

Με την πρωτοποριακή εφαρμογή CandiSign της Team Candi πλέον ακόμη και οι μικρές και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να ωφεληθούν από τη Νο1 λύση ψηφιακών υπογραφών της παγκόσμιας αγοράς, που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο σε μεγάλους οργανισμούς.

Η λύση CandiSign μπορεί να διασυνδεθεί με όλα τα επιχειρησιακά συστήματα και εφαρμογές μέσω API. Η αποτελεσματικότητά της ενισχύεται ακόμα περισσότερο, όταν ενσωματωθεί στα συστήματα που ήδη χρησιμοποιεί κάθε επιχείρηση όπως το MicrosoftTeams, ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία συνεργασίας και εταιρικής επικοινωνίας. Μάλιστα η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και από το marketplace του Microsoft Teams.

Με τη λύση CandiSign η επιχείρηση αποκτά τη δυνατότητα ηλεκτρονικών υπογραφών με πλήρη νομική ισχύ. Η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα σε λίγα λεπτά και σε απλά βήματα, μέσα από το οικείο περιβάλλον που χρησιμοποιούν καθημερινά οι χρήστες, εξοικονομείτε πολύτιμος χρόνος γραφειοκρατίας, αποθήκευσης και μεταφοράς των εγγράφων, χωρίς να απαιτείται εκπαίδευση σε νέα συστήματα και διαδικασίες.

Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η παραγωγικότητα και η ικανοποίηση των εργαζομένων, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται περικοπή σε έξοδα, καθώς δεν απαιτείται η χρήση χαρτιού, άλλων αναλώσιμων, ερμαρίων αρχειοθέτησης και η φυσική διακίνηση των εγγράφων, συμβάλλοντας σε μία πιο οικολογική πολιτική για την εταιρεία. Η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, άλλωστε, είναι ένα από τα κύρια ζητήματα της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, στο οποίο η λύση CandiSign συμβάλλει ουσιαστικά.

Άμεσα και μοναδικά πλεονεκτήματα

Η καινοτομία της Team Candi και της λύσης CandiSign προσδίδουν μοναδικές δυνατότητες αλλά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις ελληνικές επιχειρήσεις. Μερικά από τα πλέον σημαντικά είναι τα εξής:

  • Άμεση εγκατάσταση και υλοποίηση – Δεν απαιτούνται πολύπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης ή χρονοβόρα εκπαίδευση των χρηστών, που μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.
  • Εξαιρετική αξιοπιστία και ασφάλεια, χάρη στο Microsoft Azure
  • Ολοκληρωμένη διαχείριση ηλεκτρονικών υπογραφών, εξαλείφοντας λάθη ή παραλήψεις και με πλήρη δυνατότητα αρχειοθέτησης και ανάκτησης.
  • Χρήση από επιχειρήσεις κάθε μεγέθους

Η λύση CandiSign είναι επιλέξιμη στο πλαίσιο του Προγράμματος Ι «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers) του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, με 90% επιδότηση για τους δικαιούχους του προγράμματος. 

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.