Η Coffee Island ξεκίνησε νέα συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η εταιρεία ισχυροποιεί περαιτέρω την παρουσία της στο οργανωμένο λιανεμπόριο μετά τις συνεργασίες Σκλαβενίτη και Μy Market.

Η Coffee Island, η Νο1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά συνεργασία της εταιρείας στο χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου, μετά τις συνεργασίες με τις αλυσίδες Σκλαβενίτη και Μy Market.

Με τη νέα συνεργασία, η Coffee Island ενδυναμώνει την παρουσία της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του brand και των προϊόντων καφεκοπτείου και φυσικά διευρύνει την πελατειακή της βάση.

Οι δημοφιλείς κωδικοί Coffee Island που θα βρίσκουν οι καταναλωτές σε επιλεγμένα hyper-markets ΑΒ Βασιλόπουλος είναι: α) Espresso αλεσμένος Volcano 250γρ., β) Espresso capsules 10τμχ Compassion, Affection και Bliss, γ) Ελληνικός 170γρ. Παραδοσιακός, Σκούρος, Σπέσιαλ, Ντεκαφεινέ, δ) Φίλτρου αλεσμένοι 250γρ. Deja Vu και Day Dream ε) Φίλτρου αρωματικοί 200γρ. Φουντούκι και Γαλλική καραμέλα.

O Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO Coffee Island, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την πορεία εδραίωσης του brand Coffee Island στο οργανωμένο λιανεμπόριο και η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος αφενός μας τιμά, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της αλυσίδας AB να γεύονται την ποιότητα Coffee Island και στο σπίτι».

SHARE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here