24 Απρ 2024
READING

Η επένδυση που βάζει τις επιχειρήσεις σε τροχιά ανάπτυξης

3 MIN READ

Η επένδυση που βάζει τις επιχειρήσεις σε τροχιά ανάπτυξης

Η επένδυση που βάζει τις επιχειρήσεις σε τροχιά ανάπτυξης

Μεγαλύτερες ταχύτητες internet σημαίνει ενισχυμένη ανταγωνιστικότητα, καλύτερη καθημερινότητα και μεγαλύτερη παραγωγικότητα για την επιχείρηση στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Στο απαραίτητο ψηφιακό «άλμα» των επιχειρήσεων συμβάλλει καθοριστικά ο Όμιλος ΟΤΕ, ο οποίος μέσα από επενδυτικό πλάνο που ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ, προχωρά δυναμικά στην κάλυψη των 2/3 γραμμών της χώρας με υποδομή οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (FTTH), φέρνοντάς τη σε 1 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις μέχρι το τέλος του 2022 και σε 3 εκατομμύρια μέχρι το 2027. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας, ένα έργο που θα μας οδηγήσει στην Κοινωνία των Gigabit. Σήμερα, μέσω του COSMOTE Fiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στη χώρα, πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι έχουν περισσότερα από 650.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Επιπλέον, με στόχο την αύξηση της διείσδυσης υπερ-υψηλών ταχυτήτων, ο Όμιλος έλαβε τη στρατηγική απόφαση να αναβαθμίσει, εντελώς δωρεάν, τις ταχύτητες του σταθερού ευρυζωνικού internet που απολαμβάνουν σήμερα οι συνδρομητές COSMOTE, όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Με αυτήν την πρωτοβουλία, περισσότεροι από 750.000 οικιακοί και εταιρικοί πελάτες, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και την επιχείρηση, θα δουν τις ταχύτητές τους να αναβαθμίζονται χωρίς χρέωση στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα, μέσα στο 2022, χωρίς να προβούν σε καμία ενέργεια. Θα ενημερωθούν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, μέσω του λογαριασμού σταθερής, της εφαρμογής My COSMOTE App και με γραπτό μήνυμα (sms).

Τα οφέλη του FTTH για την επιχείρηση

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που μόνο με τις οπτικές ίνες (FTTH) μπορεί να έχει μια επιχείρηση είναι η 100% εγγυημένη υπερ-υψηλή ταχύτητα internet. Αυτό μεταφράζεται σε downloading -μέχρι και 8 φορές πιο γρήγορα- αρχείων μεγάλου όγκου, όπως παρουσιάσεις και videos. Ταχύτερο είναι και το uploading που γίνεται πραγματικά, μέσα σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η επιχείρηση μπορεί να έχει ταυτόχρονα online PCs, laptops, smartphones, να «τρέχουν» εταιρικές εφαρμογές και απαιτητικές εργασίες κι όλα να δουλεύουν παράλληλα, χωρίς καμία διακοπή ή καθυστέρηση. Κι αυτό γιατί οι οπτικές ίνες παρέχουν σταθερή απόδοση και ταχύτητα, χωρίς επιρροές από εξωγενείς παράγοντες, όπως υγρασία, κρύο και μαγνητικά πεδία.

Σε προνομιακή τιμή, οι εγγυημένες ταχύτητες 100 & 200Mbps

Για τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες 100 & 200Mbps, μπορούν να τις αποκτήσουν σε ειδική, προνομιακή τιμή, από €39,90 το μήνα με τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play Fiberspeed Basic & Full Pack. Επιπλέον, όσοι θέλουν να αποκτήσουν σύνδεση με 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι τους, η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMOTE Fiber 100 & 200Mbps από €28,90 και €31,90 το μήνα, αντίστοιχα.

Οι τιμές διαμορφώνονται συνδυαστικά με την ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360 της δράσης Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο των προγραμμάτων COSMOTE Fiber με €13/μήνα, για διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €48. Για τη διαθεσιμότητα της οπτικής ίνας και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site: www.sfbb.gr.

Επιχειρείν με COSMOTE

Εκτός από την κορυφαία εμπειρία συνδεσιμότητας, η COSMOTE παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών για το επιχειρείν, το οποίο μπορεί κάθε επιχειρηματίας να ανακαλύψει εδώ. Ενδεικτικά, παρέχονται τα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX με απεριόριστη ομιλία προς όλους και πολλά data, το Microsoft 365 σε νέα χαμηλότερη τιμή εγγυημένη για έναν ολόκληρο χρόνο, υπηρεσίες Ιnternet of Things, ψηφιακές λύσεις για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και ιστοσελίδας, αλλά και υπηρεσίες όπως διαφήμιση σε Google, Facebook και Instagram.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.