ΟΚ! Anytime Markets ΑΕ: Retail Franchisor of the Year Silver Award στα Lenovo RetailBusiness Awards 2022

Η ΟΚ! Anytime Markets ΑΕ αναδείχθηκε Silver Retailer Franchisor of the Year στα Lenovo RetailBusiness Awards 2022, καθώς ο θεσμός αναγνώρισε την δυναμική της ανάπτυξη και την ανοδική της πορεία.  

Με το δίκτυο καταστημάτων franchise να επεκτείνεται πλέον με ταχείς ρυθμούς και στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία προσφέρει στους ανθρώπους αυτό που έχουν περισσότερο ανάγκη: να ψωνίζουν χωρίς άγχος, εύκολα, μέσα από το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της, την ποικιλία προϊόντων αλλά και με συμφέρουσες, ανταγωνιστικές τιμές. Ταυτόχρονα, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «είμαστε όλοι ΟΚ!» επεκτείνει το έργο και την προσφορά προς τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

Η απονομή των βραβείων του μεγαλύτερου και μακροβιότερου θεσμού του ελληνικού λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας έλαβε χώρα για 20ή συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και το βραβείο για την ΟΚ! Anytime Μarkets ΑΕ παρέλαβαν η διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας κα. Μαρία Αρτίκη και ο διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρείας κ. Παναγιώτης Μπαλατσώνης.