26 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day

1 MIN READ

Campaign of the Day

Campaign of the Day

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα παρουσιάζουμε την καμπάνια που δημιούργησε η μη κυβερνητική οργάνωση Change The Ref, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη βία των όπλων, με αφορμή τις τελευταίες αιματοχυσίες από μαζικούς πυροβολισμούς στις ΗΠΑ. Η καμπάνια, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Leo Burnett Chicago, είχε τον χαρακτήρα παρέμβασης που πήρε δημοσιότητα και στα Μέσα, πριν από μερικές μέρες: Η οργάνωση έστειλε ένα κονβόι από 50 λεωφορεία στο σπίτι του Τεξανού Ρεπουμπλικανού Γερουσιαστή Ted Cruz, για να τον πιέσουν να υιοθετήσει η πολιτεία διευρυμένο έλεγχο στους υποψήφιους αγοραστές όπλων. Τα λεωφορεία είχαν στο σύνολό τους 4368 άδειες θέσεις, μία για κάθε παιδί που έχει σκοτωθεί από όπλο στις ΗΠΑ από το 2020. Η αεροφωτογραφία δείχνει τα λεωφορεία παρκαρισμένα έτσι ώστε να σχηματίζουν πυροβόλο όπλο.

Δείτε ακόμα: Μια καμπάνια για τις χώρες με τις τεράστιες, τοξικές χωματερές που γεμίζουν με σκουπίδια του ανεπτυγμένου κόσμου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.