18 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day

1 MIN READ

Campaign of the Day

Campaign of the Day

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα παρουσιάζουμε την καμπάνια «Social Bullets», που δημιούργησε στις ΗΠΑ η εφαρμογή προσωπικής ασφάλειας Kazoo σε συνεργασία με την Stand for the Silent, μια μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται εναντίον του bullying από το 2010. Η καμπάνια επικεντρώνεται στο cyberbullying, και προσπαθεί να επικοινωνήσει στους γονείς τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά στα social media και το πόσο εύκολο είναι να γίνουν θύματα bullying με μια απλή ανάρτηση. Τα στοιχεία για τις ΗΠΑ λένε ότι για κάθε 233 ποστ bullying που αναρτώνται, ένας έφηβος κάνει μία απόπειρα αυτοκτονίας. Οι πιο συνηθισμένες μορφές bullying αφορούν το slut shaming, το body shaming, την κοροϊδία για πολιτισμικές διαφορές και για τους βαθμούς που παίρνει ένας μαθητής στο σχολείο.

Σε αυτές τις τέσσερις μορφές επικεντρώνεται η δημιουργημένη από το γραφείο Area 23 καμπάνια, η οποία βραβεύτηκε διεθνώς, και συμπληρώνεται ακόμα από τον αντίστοιχο ιστότοπο, βίντεο, και έναν Οδηγό Επιβίωσης Cyberbullying.

Δείτε ακόμα: Μια καμπάνια για τους ορεξάτους εργαζομένους των ελληνικών McDonald’s.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.