26 Απρ 2024
READING

The vegetarian butcher | Η μεγαλύτερη επανάσταση όλων των εποχών στη μαζική εστίαση

2 MIN READ

The vegetarian butcher | Η μεγαλύτερη επανάσταση όλων των εποχών στη μαζική εστίαση

The vegetarian butcher | Η μεγαλύτερη επανάσταση όλων των εποχών στη μαζική εστίαση

Η ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Unilever Food Solutions μαζί με το The Vegetarian Butcher αλλάζει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα λανσάροντας τη νέα σειρά προϊόντων φυτικής προέλευσης. Πρόκειται για προϊόντα που έχουν όψη, υφή και γεύση όπως το κρέας για να μη χρειάζεται να κάνεις καμία απολύτως θυσία!

To Raw NoBeef Burger, το Raw NoMince, το NoChicken Chunks και το NoChicken Nuggets είναι οι 4 κωδικοί που απαρτίζουν τη νέα πρόταση – επανάσταση της Unilever Food Solutions και προσφέρουν εξαιρετικές λύσεις για συνταγές που σίγουρα θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η ΤΑΣΗ: Πώς δημιουργήθηκε όμως η τάση, η οποία αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο; Από την επιλογή για τη μετάβαση σε έναν κόσμο στον οποίο τα ζώα δεν θα συμπεριλαμβάνονται τόσο πολύ στις διατροφικές μας επιλογές. Από την ανάγκη για ολοένα και πιο υγιεινές συνήθειες στο γεύμα και στο δείπνο. Και σίγουρα από την εναντίωση σε ό,τι επιβαρύνει τον πλανήτη και τον άνθρωπο. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το 89% των γευμάτων παγκοσμίως που δεν περιλαμβάνουν κρέας καταναλώνεται από πελάτες οι οποίοι δεν είναι vegetarians, ενώ το 42% των καταναλωτών είναι πρόθυμο να κάνει τη μετάβαση σε προϊόντα που φτιάχνονται από φυτικά συστατικά. Αντίστοιχα στην Ελλάδα το 15% των καταναλωτών είναι flexitarians, ενώ το 11% θα επέλεγε πιάτα με προϊόντα από φυτικά συστατικά.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο διάσημος Chef και γνωστός λάτρης του κρέατος Αθηναγόρας Κωστάκος σε αποκλειστική συνεργασία με τη Unilever Food Solutions ακόνισε τα μαχαίρια του και έρχεται να δώσει την απάντηση στο ερώτημα «πώς ένα πιάτο μπορεί να είναι τόσο νόστιμο, χωρίς να περιέχει κρέας;». Μέσα από πρωτότυπες συνταγές, tips και προτάσεις επιδεικνύει τον τρόπο για να «πειράξουμε» mainstream πιάτα από το menu ή να δημιουργήσουμε καινούργια και μάλιστα πολλές φορές χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε την τεχνική ή ακόμα και τη συνταγή μας!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα προϊόντα που έχουν φτιαχτεί από meat lovers για meat lovers στο www.unileverfoodsolutions.gr

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.