25 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day

1 MIN READ

Campaign of the Day

Campaign of the Day

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα παρουσιάζουμε την καμπάνια «Highlight the Remarkable», που δημιούργησε η DDB για τη Stabilo Boss στη Γερμανία, το 2018. H καμπάνια, που βραβεύτηκε το 2019 στα βραβεία Clio αλλά και στα Cannes Lions, παρουσιάζει τι ακριβώς σημαίνει η γνωστή φράση «πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα», δηλαδή ότι, πολύ συχνά, όντως κρύβεται, και τα επιτεύγματά της παραβλέπονται.

Η καμπάνια χρησιμοποιεί φωτογραφίες στις οποίες οι πρωταγωνίστριες θα παρέμεναν ουσιαστικά αόρατες, αν δεν τις φώτιζε ένα Stabilo highlighter. Πρόκειται για τη μαθηματικό της NASA Katherine Johnson, υπεύθυνη για την επιστροφή της αποστολής Apollo 11 στη Γη, την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Edith Wilson, που ουσιαστικά ασκούσε καθήκοντα Προέδρου όταν ο σύζυγός της έπαθε εγκεφαλικό, και τη φυσικό Lise Meitner, που ανακάλυψε την πυρηνική σχάση, αλλά το Βραβείο Νόμπελ αργότερα το πήρε ο συνεργάτης της, χωρίς η συνεισφορά της να αναγνωριστεί.

Δείτε ακόμα: Ένα διαφημιστικό γραφείο διαφημίζει τις υπηρεσίες του. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.