25 Απρ 2024
READING

Η Technohull βραβεύεται στα βραβεία ΕΒΕΑ 2022

1 MIN READ

Η Technohull βραβεύεται στα βραβεία ΕΒΕΑ 2022

Η Technohull βραβεύεται στα βραβεία ΕΒΕΑ 2022

To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε αναγνώριση της εξωστρεφούς δράσης και επιτυχημένης παρουσίας της TECHNOHULL στις αγορές του εξωτερικού, βράβευσε την εταιρεία στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2022 με το βραβείο Εξαγωγικής Δραστηριότητας και Διεθνούς Παρουσίας.

Η απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων του ΕΒΕΑ έλαβε χώρα στις 9 Ιουνίου 2022 σε εκδήλωση στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, με κεντρικό ομιλητή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία πλήθους επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου. Με εξαγωγική δραστηριότητα που ξεπερνά το 70% της συνολικής της παραγωγής, κι ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων, η TECHNOHULL απολαμβάνει σήμερα διεθνή αναγνώριση και μια ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, συναγωνιζόμενη με επιτυχία με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου διεθνώς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TECHNOHULL, Γεράσιμος Πετράτος, κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε: «Η σημερινή βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια, άλλοτε με αντιξοότητες άλλοτε καλύτερα καταφέραμε να ταξιδέψουμε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα στις θάλασσες του κόσμου με τον δικό μας τρόπο μέσα από τα σκάφη αναψυχής».

Κλείνοντας, σημείωσε ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε όλη την ομάδα της TECHNOHULL κι απηύθυνε ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στους συνοδοιπόρους του, Βλάσση Γεωργάτο και Γιώργο Χατζηχριστοδούλου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.