24 Απρ 2024
READING

Συνεργασία Pobuca και Hatzi Filax Group για την τεχνολογική υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων CX

3 MIN READ

Συνεργασία Pobuca και Hatzi Filax Group για την τεχνολογική υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων CX

Συνεργασία Pobuca και Hatzi Filax Group για την τεχνολογική υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων CX

Στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας με τη Hatzi Filax Group, η Pobuca αναλαμβάνει την τεχνολογική υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της εταιρείας με τo Pobuca Experience Cloud, στην κατεύθυνση μιας ολιστικής προσέγγισης στη διαμόρφωση της Εμπειρίας Πελάτη, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Σε στρατηγική συνεργασία προχωρούν δύο πρωτοπόρες εταιρείες της ελληνικής αγοράς στη διαμόρφωση της Εμπειρίας του Πελάτη (CX), η Pobuca, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εφαρμογών CX από το 2016, και η Hatzi Filax Group, όμιλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης που ειδικεύεται στο να βοηθά ανθρώπους και επιχειρήσεις να ανακαλύψουν και να «ξεκλειδώσουν» τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους στο ανθρώπινο δυναμικό, να δημιουργήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις και να έχουν μεγάλη προσωπική ανάπτυξη, στην κατεύθυνση μιας ολιστικής προσέγγισης στη διαμόρφωση της Εμπειρίας του Πελάτη, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και τα πλέον σύγχρονα και στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ανθρώπινου δυναμικού.

Η συνεργασία αποβλέπει σε έναν συνδυασμό εκπαίδευσης της εταιρικής κουλτούρας και της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας για τη διαμόρφωση της Εμπειρίας του Πελάτη – με στόχο την εισαγωγή, εξοικείωση και στο τέλος την ενσωμάτωση της πελατοκεντρικής κουλτούρας στο DNA των επιχειρήσεων και οργανισμών, σε αναφορά με τους τρόπους διαχείρισης και διαμόρφωσης της Εμπειρίας του Πελάτη (CX), με την τεχνολογική υποστήριξη της πλέον καινοτόμας πλατφόρμας για το βέλτιστο αποτέλεσμα, την πλατφόρμα Pobuca Experience Cloud, μία πλατφόρμα με εφαρμογές που βασίζονται σε τεχνολογία της Microsoft και είναι αναγνωρισμένη και προτεινόμενη από την Microsoft σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Με χαρά διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τεχνολογία και στο Customer Experience, με στόχο την προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς που προχωράμε σε μία τόσο καινοτόμα συνεργασία για τα ελληνικά δεδομένα, με έναν εξαιρετικό φορέα όπως η Pobuca, μέσα από την οποία θα συντελέσουμε στην ανάπτυξη και βιωσιμότητα των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων, που έχουν πελατοκεντρική προσέγγιση – Customer Experience Culture», δήλωσε η κα. Χάτζη Σκευοφύλακα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Hatzi Filax Group.

«Κάθε νέα στρατηγική συνεργασία μάς γεμίζει υπερηφάνεια για τα σημαντικά βήματα μπροστά που συνεχίζουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Για μια ελληνική εταιρεία που εδραιώνεται στην κορυφή του Customer Experience σε παγκόσμιο επίπεδο, η δυναμική που δίνει η συνεργασία μας με μια φιλόδοξη και δυναμική ελληνική εταιρεία όπως η Hatzi Filax Group αποτελεί ένα ακόμη σπουδαίο βήμα. Η Pobuca προχωρά σε αυτήν τη συνεργασία με τη Hatzi Filax Group στην κατεύθυνση μιας ολιστικής προσέγγισης, αναδιαμορφώνοντας την Εμπειρία Πελάτη στα εκπαιδευτικά προγράμματα ανθρωπίνου δυναμικού, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης», δήλωσε ο κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.