26 Απρ 2024
READING

Bershka | H επιστροφή του Custοm Lab, για να εξατομικεύσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια

2 MIN READ

Bershka | H επιστροφή του Custοm Lab, για να εξατομικεύσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια

Bershka | H επιστροφή του Custοm Lab, για να εξατομικεύσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια

Eπιστρέφουμε με μια επέκταση του CUSTOM LAB, του ηλεκτρονικού εργαστηρίου εξατομίκευσης της Bershka, στην οποία θα μπορείς να προσαρμόσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια αυτή τη σεζόν.

Το νέο drop επικεντρώνεται στα prints, σε κομμάτια εμπριμέ, με ατελείωτες επιλογές όσον αφορά την τοποθέτηση, το μέγεθος ή την ποσότητα των σχεδίων. Τα βασικά κομμάτια στα οποία θα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου σχέδιο είναι δύο μοντέλα κοντομάνικης μπλούζας (κανονική και oversize), και δύο μοντέλα φούτερ (με ή χωρίς κουκούλα). Επίσης μπορείς να διαλέξεις το χρώμα του κομματιού ανάμεσα σε μαύρο, άσπρο ή πράσινο.

Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές εξατομίκευσης που χωρίζουμε σε διάφορα packs σχεδίων: Ρετρό, varsity, 3D ή racing, ανάμεσα σε άλλα σχέδια. Αν προτιμάς να εκφράζεσαι με λέξεις, επίσης μπορείς να διαλέξεις το μήνυμα που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο, διαλέγοντας από διάφορες τυπογραφίες που θα μπορείς να τοποθετήσεις ανάμεσα στα σχέδια που έχεις επιλέξει.

Τα ρούχα αυτού του νέου drop φτιάχτηκαν σύμφωνα με το πρότυπο Join Life και φέρουν αυτή την ετικέτα, η οποία αναγνωρίζει όλα εκείνα τα προϊόντα της Inditex που ξεχωρίζουν για τη βιωσιμότητα των υλικών και των διεργασιών τους.

Θυμήσου να κατεβάσεις την εφαρμογή της Bershka για να μπορέσεις να εξατομικεύσεις τα κομμάτια σου ή μπες στο www.bershka.com για περισσότερες πληροφορίες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.