23 Απρ 2024
READING

H FIFA λάνσαρε υπηρεσία streaming

2 MIN READ

H FIFA λάνσαρε υπηρεσία streaming

H FIFA λάνσαρε υπηρεσία streaming

H FIFA μπαίνει δυναμικά στην αγορά του streaming, λανσάροντας μία δωρεάν πλατφόρμα, τη FIFA+, η οποία βρίσκεται διαθέσιμη σε app (iOS and Android) αλλά και website, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται και από διαφημίσεις. Σε πρώτη φάση η νέα πλατφόρμα διατίθεται δωρεάν, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η πιθανότητα να υπάρξει μελλοντικά κάποιου είδους συνδρομητικής χρέωσης.

Αναλυτικότερα, το FIFA+ περιλαμβάνει ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου από εγχώρια πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και αποσπάσματα παλιότερων αγώνων, παιχνίδια, γνήσιο περιεχόμενο σε μορφή ντοκιμαντέρ καθώς και match center, που προβάλλει αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία. Αρχικά ξεκινά με πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά), σχεδιάζοντας σε μερικούς μήνες να προσθέσει ακόμη περισσότερες.

Το “The Match Centre” είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον και διαδραστικό τμήμα της πλατφόρμας, καθώς προσφέρει στους fans τη δυνατότητα να απολαμβάνουν διαδραστικά παιχνίδια φαντασίας και ψηφοφορίες, κουίζ καθώς και προγνωστικά αγώνων. Επιπλέον, περιλαμβάνει καθημερινό feed ειδήσεων για περισσότερους από 400 αγώνες ανδρών και 65 γυναικών.

Διαβάστε επίσης: Ποια χώρα θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελο του 2030;

Παράλληλα, η ποδοσφαιρική πλατφόρμα περιλαμβάνει περίπου 3.000 βίντεο, τα οποία είναι ντοκιμαντέρ, παρασκήνια αλλά και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους. Ακόμη οι δίλαθλοι θεατές έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πρωτότυπες σειρές, οι οποίες βασίζονται σε αστέρες του χώρου όπως είναι ο Ronaldinho, ο Dani Alves, οι Andrew και Stuart Douglas, καθώς και ο Sheldon Edwards.

Οι ζωντανοί αγώνες αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος της προσφοράς, με τη FIFA να ισχυρίζεται ότι κάθε χρόνο θα μεταδίδονται ζωντανά 40.000 ζωντανοί αγώνες από 100 ομοσπονδίες, καθώς και 1.000 αγώνες γυναικείου πρωταθλήματος.

Η FIFA είναι η πρώτη αθλητική ομοσπονδία που προσφέρει μια τόσο εκτεταμένη streaming υπηρεσία, τόσο για τους κοινούς χρήστες όσο και για τους fans, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η FIFA+ στοχεύει να φτάσει σε πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Mε πληροφορίες από το TechChrunch
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.