25 Απρ 2024
READING

Keyvoto | Μία ψηφιακή Κιβωτός μεταμορφώνει την αγοραστική εμπειρία 

3 MIN READ

Keyvoto | Μία ψηφιακή Κιβωτός μεταμορφώνει την αγοραστική εμπειρία 

Keyvoto | Μία ψηφιακή Κιβωτός μεταμορφώνει την αγοραστική εμπειρία 

Μετά την πανδημία και την επιτάχυνση της ανάπτυξης του ηλεκτονικού εμπορίου μια νεα και πιο απαιτητική αγορά έχει δημιουργηθεί και οι εταιρείες πρέπει να κάνουν “περισσότερα και καλύτερα” για να ανταποκριθούν.Λαμβάνοντας υπόψη την συνθήκη της πανδημίας, η οποία ανέβασε στα ύψη το ηλεκτρονικό εμπόριο, κατέστη επιτακτική ανάγκη από την μεριά τόσο των προμηθευτών όσο και των retailer να αναβαθμίσουν τα ψηφιακά τους ράφια και να βελτιώσουν την καταναλωτική εμπειρία που βιώνουν οι αγοραστές κατά τη διάρκεια των ψηφιακών αγορών τους.

Εκτός από τα δεδομένα του ecommerce, τα οποία αναμφίβολα έχουν αλλάξει, έχει αλλάξει και η καταναλωτική συμπεριφορά μιας και πλέον το αγοραστικό κοινό είναι πιο ενημερωμένο από ποτέ.

Μπορεί ναι μεν τα e-shops να διανύουν μία εξαιρετικά ανοδική πορεία σημειώνοντας τεράστια ανάπτυξη, το ίδιο όμως ισχύει και για τις απαιτήσεις που αυξάνονται, καθώς οι καταναλωτές περιμένουν πολλά περισσότερα από τις επιχειρήσεις όσον αφορά το κομμάτι του costumer experience. Ήδη μεγάλοι retailers  και etailers όπως είναι το Amazon, η Walmart και η Tesco έχουν προσπαθήσει να μεταφέρουν την in-shop εμπειρία στα διάφορα online κανάλια, παρέχοντας στους καταναλωτές όλη την προιοντική πληροφορία που αναζητούν. Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά βρίσκεται στη δημιουργία μιας στρατηγικής χρησιμοποιώντας τη λύση του Product Experience Management (PMX).

Καταλύτης μιας τέτοιας στρατηγικής είναι και η πλατφόρμα Keyvoto, μέσω της οποίας αντλούνται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες των προϊόντων του εκάστοτε προμηθευτή ή retailer. Ουσιαστικά μιλάμε για μία πλατφόρμα PXM (Product Experience Management), η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί από προμηθευτές και retailers σε συνδυασμό μαζί με άλλα αντίστοιχα συστήματα όπως είναι τα συστήματα ERP και  BI .

Με απλά λόγια αυτό που κάνει το Keyvoto είναι να «τραβάει» από όλα τα συστήματα που αναφέραμε προηγουμένως όλη την προιοντική πληροφορία που υπάρχει στα ψηφιακά ράφια. Παραδείγματος χάρη συλλέγονται πληροφορίες όπως είναι τα barcodes, τα SKU’s, τα variants ακόμη και στοιχεία logistics, τα οποία καλύπτουν μέσω του Keyvoto τις προδιαγραφές που ζητάει ο κάθε retailer ή προμηθευτής προσαρμόζοντάς τα σε κατηγορίες. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο αυξάνονται οι πωλήσεις, αλλά παράλληλα βελτιώνεται και η τελική αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή.

Από την πλευρά του ο retailer (offline και online), έχει την ικανότητα να συγκεντρώσει οργανωμένα όλη την συγκεκριμένη πληροφορία των προϊόντων των προμηθευτών του, έχοντας στη κατοχή του όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Η στρατηγική χρήσης Product Experience Management (PMX) θα αλλάξει εξ’ ολοκλήρου τον τομέα των ηλεκτρονικών αλλά και των φυσικών αγορών.H καινοτομία και ολιστική προσέγγιση της πλατφόρμας Keyvoto η οποία συγκεντρώνει με εντυπωσιακά αποτελεσματικό τρόπο όλη την προιοντική πληροφορία και γνώση στον ψηφιακό κόσμο θα μετασχηματίσει την αγοραστική εμπερία.Κυρίαρχος στόχος εξακολουθεί να παραμένει η ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού, δίνοντας την ευκαιρία να βιώσουν μία εμπειρία, η οποία να θυμίζει την επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.