20 Απρ 2024
READING

Keyvoto | Αναβαθμίστε το ψηφιακό σας ράφι 

3 MIN READ

Keyvoto | Αναβαθμίστε το ψηφιακό σας ράφι 

Keyvoto | Αναβαθμίστε το ψηφιακό σας ράφι 

Τα ψηφιακά ράφια μέρα με τη μέρα καταλαμβάνουν περισσότερο έδαφος και μεγαλύτερη σημασία στην αγορά, δεδομένου ότι τόσο η γενικότερη ψηφιοποίηση όσο και η συνθήκη της πανδημίας οδήγησαν τους καταναλωτές προς τις online αγορές περισσότερο από ποτέ.

Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των αγοραστών μεγαλώνουν, καθώς πλέον θέλουν να είναι ενημερωμένοι σχετικά με τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν, με αποτέλεσμα οι retailers μαζί με τους προμηθευτές να πρέπει να αναβαθμίσουν το ψηφιακό τους ράφι και να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο ολοκληρωμένη την προϊοντική πληροφορία.

Εδώ έρχεται το Keyvoto. Ο συνεχόμενα αναπτυσσόμενος κλάδος του ecommerce γεννά ανησυχίες, οι οποίες σχετίζονται είτε με την αύξηση των εσόδων είτε με την παροχή μοναδικής καταναλωτικής εμπειρίας. Το Keyvoto έχει τη δυνατότητα να συλλέγει και να συγκεντρώνει ειδικά προϊοντικά χαρακτηριστικά δομημένα σε μία βάση. Με άλλα λόγια αν και ο εκάστοτε retailer έχει τη δυνατότητα να συλλέγει πολύ βασικές πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τα προϊόντα, όπως η κατηγορία, το barcode ή κάποια βασική περιγραφή, δεν έχει τη δυνατότητα να συλλέγει πιο συγκεκριμένες πληροφορίες όπως για παράδειγμα εάν το εκάστοτε προϊόν είναι vegan και ποια είναι η περιεκτικότητά του σε ζάχαρη.

Η πλατφόρμα Keyvoto, μπορεί να καλύψει όλες οι ανάγκες των retailer οικοδομώντας μία μοναδική καταναλωτική εμπειρία. Μέσω της χρήσης της συλλέγονται και συγκεντρώνονται όλες οι πληροφορίες των προϊόντων σε ένα μέρος διευκολύνοντας σημαντικά όχι μόνο τους retailers αλλά και τους προμηθευτές.

Πιο συγκεκριμένα, η πλατφόρμα, διαθέτει έτοιμες-προς συμπλήρωση φόρμες, οι οποίες είναι έξυπνα κατηγοριοποιημένες, προφέροντας στους retailers αυτό ακριβώς που χρειάζονται, ενώ παράλληλα μέσω των προηγμένων δυνατοτήτων της συνδέει όλα τα προϊόντα με οποιαδήποτε πλατφόρμα που είτε χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη είτε πραγματοποιεί ανάλυση δεδομένων.

Εν ολίγοις το Keyvoto βοηθά τόσο τους retailers όσο και τους προμηθευτές. Από τη μία προσφέρει στους προμηθευτές την δυνατότητα να κατηγοριοποιήσουν, να οργανώσουν και να αναδεικνύουν τα προϊόντα τους, έτσι ώστε η σύνδεση με κάθε retailer να γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματική. Ενώ από την μεριά των retailers, το Keyvoto συμβάλλει στην οικοδόμηση μίας ενιαίας εικόνας των προϊόντων τους, αναβαθμίζοντας την αγοραστική εμπειρία κάτι που μελλοντικά μεταφράζεται σε αύξηση των πωλήσεων και κατ’ επέκταση των εσόδων.

Μέσω της χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας, τα οφέλη για τον εκάστοτε retailer και προμηθευτή είναι σημαντικά. Αρχικά ο χρόνος επικοινωνίας που προαπαιτείτε μεταξύ retailer και προμηθευτή ελαχιστοποιείται, αφού όλη η απαραίτητη προϊοντική πληροφορία  ενημερώνεται και γνωστοποιείται μέσω του Keyvoto. Το κομμάτι της οργάνωσης και της κατηγοριοποίησης των προϊόντων υλοποιείται ακόμη πιο διεξοδικά, μιας και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες συγκεντρώνονται από όλα τα τμήματα, δηλαδή από την αρχή της αλυσίδας και της αποθήκης, μέχρι και την προβολή τους στα ψηφιακά ράφια καθώς και στα ράφια των καταστημάτων.

Πλέον για κάθε προϊόν, υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες, οπτικοακουστικό υλικό, και πλήρεις περιγραφές, οι οποίες το κάνουν ακόμη πιο ελκυστικό για το καταναλωτικό κοινό, κάτι που πιθανότατα να μεταφραστεί σε πιθανή μελλοντική αγορά. Επιπροσθέτως το Keyvoto έχει τη δυνατότητα να αυτοματοποιεί διαδικασίες, οι οποίες σχετίζονται με την προσαρμογή των φωτογραφιών των προϊόντων σε όποια διάσταση επιθυμεί ο εκάστοτε retailer, καθώς και με τη σύνδεση των προϊόντων ενός προμηθευτή με διαφορετικές retail πλατφόρμες. Τέλος το κομμάτι της συνεργασίας ανάμεσα σε τρίτους συνεργάτες γίνεται ακόμη πιο εύκολο, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο εργασίας

Η σημαντικότητα της οικοδόμησης ενός μοναδικού ψηφιακού ραφιού είναι μεγίστης σημασίας, μιας και ο κλάδος του ecommerce παρουσιάζει ραγδαία άνοδο. Βελτιώνοντας ορισμένες διαδικασίες και φέρνοντας κοντά retailers, προμηθευτές και συνεργάτες, όπως κάνει και το Keyvoto, τότε μιλάμε για μία σίγουρη επιτυχία! 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.