26 Απρ 2024
READING

Γιώργος Διαμαντόπουλος-Πρόεδρος-CEO Soho Square Athens | “Το μυστικό είναι να βάζεις στόχους”

2 MIN READ

Γιώργος Διαμαντόπουλος-Πρόεδρος-CEO Soho Square Athens | “Το μυστικό είναι να βάζεις στόχους”

Γιώργος Διαμαντόπουλος-Πρόεδρος-CEO Soho Square Athens | “Το μυστικό είναι να βάζεις στόχους”

Μιλήσαμε με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο, Πρόεδρο και CEO, της Soho Square Athens για την αγορά, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την διαφήμιση και την δημιουργικότητα.

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του το ’76 στις πωλήσεις στην ζυθοποιία ΦΙΞ και μετέπειτα στην American Express Card Division όπου, εργάστηκε ως εμπορικός διευθυντής, για Ελλάδα, Κύπρο και Ανατολική Αφρική.  

Στην συνέχεια διετέλεσε Divisional Director των καταναλωτικών προϊόντων της Bristol Myers Squibb, λανσάροντας μια σειρά από εξαιρετικά επιτυχημένα προϊόντα και αυξάνοντας σημαντικά το μερίδιο αγοράς.  

Το 1988 ανέλαβε την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Jacobs Suchard Παυλίδης. Στα 21 χρόνια που ακολούθησαν, αναδιάρθρωσε πλήρως τη λειτουργία της επιχείρησης, ίδρυσε την KRAFT HELLAS,  λάνσαρε μια πλειάδα αγαπημένων και ιστορικών πλέον προϊόντων και δημιούργησε την πιο κερδοφόρα εταιρεία τροφίμων στην Ελλάδα αλλά και το πιο κερδοφόρο unit της Kraft Foods παγκοσμίως. Το 2007 τιμήθηκε ως Manager of the Year.  

Σήμερα είναι Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος, της Soho Square Athens και  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Πίστης.

H Soho Square, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της WPP, ιδρύθηκε το 2011 στην Αθήνα και πλέον συγκαταλέγεται στις 10 μεγαλύτερες εταιρείες επικοινωνίας της Ελλάδας. Πολυβραβευμένη, με περισσότερα από 115 Ermis Awards, 7 Effies – μεταξύ των οποίων και το Gold Effie στην κατηγορία Best of the Best Europe/FMCG, ΕFFIE AWARDS EUROPE – 4 Epica και 3 ΕΒΓΕ, είναι η εταιρεία πίσω από την επιτυχημένη επικοινωνιακή πορεία πολλών αγαπημένων brands.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.