Campaign of the Day

Σε κάθε newsletter το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα παρουσιάζουμε την καμπάνια «Color of Dirty Water», που δημιούργησε η Pantone σε συνεργασία με τον οργανισμό charity: water, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, που τιμάται στις 22 Μαρτίου. Τα χρώματα της Pantone, που μπορεί να έδειχναν εντυπωσιακά βαμμένα σε έναν τοίχο, χρησιμοποιούνται για να αντικατοπτρίσουν μια σκληρή πραγματικότητα: είναι τα χρώματα που έχει το νερό στο οποίο έχουν πρόσβαση 771 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως ενημερώνει η μη κερδοσκοπική οργάνωση, αυτό το κίτρινο και καφέ νερό είναι αυτό που αναγκάζονται οι άνθρωποι να πίνουν σε πολλές χώρες.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, και για να ενημερωθεί το κοινό, ο οργανισμός charity: water καλεί τους χρήστες να επισκεφτούν το site του, να επιλέξουν μια απόχρωση νερού, να τη μοιραστούν και να μάθουν περισσότερα για τις κοινότητες που ζουν με αυτό.

Δείτε ακόμα: Μια καμπάνια με διαφορετικές vintage συσκευασίες