18 Απρ 2024
READING

Η Marks & Spencer φτιάχνει shop-in-shops με παιχνίδια Early Learning Center θέλοντας να διευρύνει το κοινό της

2 MIN READ

Η Marks & Spencer φτιάχνει shop-in-shops με παιχνίδια Early Learning Center θέλοντας να διευρύνει το κοινό της

Η Marks & Spencer φτιάχνει shop-in-shops με παιχνίδια Early Learning Center θέλοντας να διευρύνει το κοινό της

Μέρος της ευρύτερης ανάπτυξης της βρετανικής εταιρείας λιανικού εμπορίου Marks & Spencer αποτελεί και η κίνηση να δημιουργήσει shop-in-shops με παιχνίδια Early Learning Center σε 10 τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα του λιανοπωλητή θα βρίσκονται σε διάφορα πολυκαταστήματα όπως είναι το Bluewater, το Cheshire Oaks, το Gateshead’s Metro Centre και το Plymouth.

Η οικοδόμηση της συγκεκριμένης συνεργασίας στο περιβάλλον του φυσικού λιανεμπορίου, στηρίζεται στην ήδη υπάρχουσα συνεργασία των δύο εταιρειών στο διαδίκτυο. Αυτό που κάνουν τα δύο brands είναι να πάνε τη συνεργασία τους στο επόμενο επίπεδο, με τη δημοφιλή εταιρεία παιχνιδιών να εφοδιάζει καταστήματα Marks & Spencer με best seller προϊόντα.

Διαβάστε επίσης: Η Marks & Spencer συνεργάζεται με την Clinique και άλλα brands για να αυξήσει το κοινό της

Η Early Learning Center είναι ένα από τα πολλά εμπορικά σήματα, τα οποία εισήχθησαν στη Marks & Spencer, για να προσεγγίσουν το κοινό των γονέων. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ελκυστικοί για το συγκεκριμένο καταναλωτικό κοινό, υποστηρίζοντας την αξία της μάθησης, της εξέλιξης και της ανάπτυξης των παιδιών. Αντίστοιχες συνεργασίες με εταιρείες περιλαμβάνουν παιδικά παπούτσια Clarks και ρούχα Smiggle, κάτι που ενισχύει σημαντικά το αυξανόμενο μερίδιο αγοράς του λιανοπωλητή σε παιδικά ρούχα.

Η πρωτοβουλία Brands at M&S ​​αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας, να προσελκύσει μία ευρύτερη ομάδα καταναλωτών. Αν και λόγω της συνθήκης της πανδημίας ο βρετανικός λιανοπωλητής έκλεισε αρκετά φυσικά καταστήματα εστιάζοντας περισσότερο στην online αγορά, μέσω των συνεργασιών της με τα διάφορα εμπορικά σήματα έχει καταφέρει να διατηρήσει μία αρκετά ισχυρή φυσική παρουσία. Τώρα, με τέτοιου είδους συνεργασίες, υποδεικνύει ότι στο πλάνο του είναι η προσέγγιση ενός πιο διευρυμένου κοινού, που θα βρει τις ανάγκες του να καλύπτονται στα καταστήματα Marks & Spencer. Είτε πρόκειται για συνεργασίες με brands ομορφιάς όπως η Clinique, είτε με εταιρείες αθλητικών ειδών είτε με μάρκες παιχνιδιών, όπως στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται ότι τα M&S προχωρούν με τη λογική του πολυκαταστήματος, θέλοντας να προελκύσουν μεγαλύτερο κοινό.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.