24 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day

1 MIN READ

Campaign of the Day

Campaign of the Day

Σε κάθε newsletter το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα παρουσιάζουμε την καμπάνια «The World Deserves Witnesses», που δημιούργησε η Leica Camera AG με το δημιουργικό γραφείο TBWA\Paris, για να τιμήσουν τους φωτογράφους που καταγράφουν τον κόσμο και τους ανθρώπους του. Πρόκειται για μια καμπάνια που λανσαρίστηκε σε τρία μέρη, το πρώτο τον Ιανούαριο του 2021, το δεύτερο τον Ιούνιο και το τρίτο πριν λίγες μέρες, Μάρτη του 2022. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια καμπάνια από ήδη υπάρχουσε εικόνες σπουδαιων φωτογράφων, ώστε να αναδειχθεί ακριβώς η αξία της φωτογραφίας και η ιδιαίτερη οπτική όσων απαθανατίζουν τον κόσμο γύρω μας με μια Leica.

H καμπάνια τρέχει στον Τύπο, σε υπαίθριες διαφημίσεις και διαδικτυακά, σε περισσότερες από 15 χώρες. Η επιλογή σε αυτό το τρίτο μέρος έγινε με προσοχή, ώστε να υπάρχει μια δόση αισιοδοξίας στις στιγμές που έχουν καταγραφεί. Κάθε φορά, πάντως, τιμάται ένας συγκεκριμένος φωτογράφος: τον Ιανουάριο του 2021 ήταν ο Joel Meyerowitz, τον Ιούνιο ο Steve McCurry και τώρα ο Elliott Erwitt.

Ακολουθούν εικόνες και από τις τρεις καμπάνιες.

Δείτε ακόμα: Μια καμπάνια όπου πρωταγωνιστούν τα μήλα. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.